A-Derma

Behandl og forebyg hudproblemer og irritationer med de milde og effektive hudplejeprodukter fra A-Derma. Du finder et udvalg de populære produkter her på Mecindo.dk. Læs mere om produkterne og historien bag A-Derma nederst på denne side.


Hvad er A-Derma?

A-Derma er en fransk hudplejeserie, hvor fokus er på sensitiv og sart hud. Historien om A-Derma begyndte i 1970’erne da farmaceuten Pierre Fabre begyndte at anvende havren hudplejeprodukter. A’et i A-Derma står for det franske ord for havre, Avoine. Derma henviser til Dermatologi, som er den medicinske betegnelse for hud og arbejdet med denne. 

Når et nyt produkt hos A-Derma udvikles, gennemgår det hele 5 faser, før det ender på kundemarkedet. 

  • Fase 1: Der sker en forskning inden for planternes virkning på huden.
  • Fase 2: Planterne udvælges.
  • Fase 3: De planter der anvendes i hudplejeprodukterne fra A-Derma, dyrkes økologisk i det sydvestlige Frankrig.
  • Fase 4: Planterne anvendes i produktionen af de effektive hudplejeprodukter fra A-Derma.
  • Fase 5: Produkterne kommer på hylderne – klar til salg.


A-Derma hudpleje

Alle A-Derma produkter er baseret på havreproteinet, Rhealba. Rhealba har et naturligt indhold af proteiner, fedtsyrer, E-vitamin og selen. 

  • Exomega Control produkterne er udviklet til personer med tør hud, og hud med tendens til atopi. 
  • Dermalibour+ er en produktserie med reparerende produkter til hele familien. Serien er perfekt til hverdagens skrammer, og kan bruges af alle hudtyper. 


Her på siden finder du de populære A-Derma produkter som:

A-Derma Exomega Control Cream

En effektiv fugtighedscreme til personer med meget tør hud – også til personer med atopisk hud. Cremen mindsker kløe, irritation og tørhed. Cremen skal kun påføres én gang dagligt og hele 98% af brugerne oplever mindre kløe.

A-Derma Exomega Control Lotion

Denne lotion er til dig der døjer med tør hud. Med sine fugtgivende egenskaber bidrager lotionen til en blød, sund og fugtig hud. Desuden virker denne lotion kløedæmpende. 

A-Derma Exomega Control Balm

Fedtcreme til ekstra tør hud/atopisk hud som genopretter hudens naturlige barriere, samtidig med at huden gøres smidig. 

A-Derma Cytelium Drying Spray

Lider du af kløende og evt. væskende hudirritation? Så er denne spray lige noget for dig. Sprayen udtørrer og beroliger den irriterede hud på en mild og effektiv måde. Du kan bruge sprayen i ansigtet, på kroppen og i det intime område. Derudover er sprayen velegnet til både babyer, børn og voksne. 

A-Derma Dermalibour+ Repairing Cream

Dermalibour repairing cream renser og beroliger hudirritationer som rød numse, sprukne læber og tør/irriteret hud på hænderne. Cremen er uden tilsat parfume og kan anvendes af både babyer, børn og voksne.  

A-Derma Epitheliale AH Duo Ultra Repairing Cream

Denne fantastiske creme kan bruges i mange forskellige situationer, men er især velegnet i tilfælde hvor der er risiko for ar. Brug den efter laserbehandling, forbrændinger, barbering, hårfjerning eller i forbindelse med tatoveringer. 


En god hudpleje 

Huden er kroppens største organ, og derfor er det ekstra relevant at passer godt på den. Hvis huden bliver beskadiget, tør eller irriteret, har udefrakommende bakterier nemmere ved at trænge gennem huden og gøre skade.

En sund, stærk og fugtig hud er mest modstandsdygtig, men kommer desværre ikke altid af sig selv. En varieret kost kan gøre underværker, men med de rette hudplejeprodukter giver du huden de bedste betingelser for at opretholde sin sundhed og styrke. 

Morgen: Om natten regenererer din hud, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at rense din hud om morgenen. Ved at rense huden fjerner du døde hudceller, snavs og fedt. Huden får de bedste betingelser for at kunne ånde frit, og du undgår at huden bliver irriteret og rød. Efter rensning kan du med fordel bruge en god ansigtscreme. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

Aften: Inden sengetid bør du igen rense huden. I løbet af dagen udsættes huden for bakterier, stress og forurening. Når du renser huden, fjernes alt dette effektivt. Slut evt. af med en natcreme der giver huden fugt og næring, så den kan regenerere sig selv om natten. 

Hele dagen: Hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks., tør hud, kan du i løbet af dagen påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder.


Baby, børn og A-Derma

Babyer og børns hud er ofte meget sensitiv, og derfor kræves der meget af de hudplejeprodukter du vælger at anvende til deres hudpleje. Røde numser, udslæt og kløende hud kan holde baby eller mindre børn vågne, og derfor er A-Derma det helt rigtige valg til behandling af hudproblemer hos små børn. 

Til røde babynumser er A-Derma Dermalibour+ Reparationscremen ideel. Reparationscremen indeholder nemlig zink, der både reparerer, renser og beroliger huden hurtigt. Brug Dermalibour+ Reparationscremen 2-3 gange dagligt og fjern irritationen fra baby skånsomt. 

A-Derma: Fokus på dig og miljøet

A-Derma har gennem både produktion af produkter, pakning af produkter og brugen af produkter fokus på vores allesammens miljø, men også dig som forbruger af produkterne. 

Vidste du, at alt det pap der bruges i produktionen af A-Dermas emballage, stammer fra ansvarligt og bæredygtigt landbrug. Derfor finder du også certificeringerne: PEFC og FSH, på alle produkterne. Teksten på papemballagen er 100% plantebaseret. 

A-Derma’s fabrik i sydvest Frankrig drives af 80% vedvarende energi, hvor en del er vandkraft og en anden del er solenergi. 

Inden et produkt ser dagens lys, har det gennemgået mange forskellige tests og kvalitetskontroller, hvilket er din garanti for at produktet virker, og at det lever op til det A-Derma lover. 


Køb A-Derma på Mecindo.dk 

Find dit næste A-Derma produkt her på Mecindo.dk. Vi har produkter til forskellige hudtyper og hudproblemer, så du finder helt sikkert et hudplejeprodukt til dit behov. Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 


Læs mere Skjul