KRAES Babybad

Vil du gerne give din baby eller dit barn en naturlig pleje? Med produkterne fra KRAES Babybad får du naturlige produkter der effektivt og skånsomt plejer og renser huden. Læs mere om de danske plejeprodukter fra KRAES her på siden. Husk du kan bestille online i dag, og få leveret inden for 2-4 hverdage.


Hvad er KRAES?

KRAES Babybad er et dansk brand og producent af plejeprodukter til babyer. For nyligt er KRAES K kommet til, og er en serie af plejeprodukter til kvinder. 

Bag KRAES og ideen hertil, er Kasper og Mette samt deres datter. Efter flere episoder hvor deres datters hud reagerede negativt på almindelige hudplejeprodukter, begyndte Kasper og Mette at søge viden om hvordan de kunne lindre irritation, kløe og tør hud på datterens krop. 

Igennem deres research stødte de på havre – altså kornet havre – en helt almindelig kendt kornsort. De læste, at havre gennem mange hundrede år har været kendt for at have en kløestillende egenskab. Derudover skulle havren også have en fugtgivende og plejende egenskab.

Kasper og Mette prøverede at tilsætte havre til datterens badevand, og hurtigt lindredes hendes symptomer. Dette var starten på alle de KRAES-produkter du i dag finder her på mecindo.dk.


KRAES – alt til dit barns pleje

KRAES Babybad produkterne har naturen i centrum. Det betyder, at uanset hvilket KRAES-produkt du vælger, er det 100 % naturligt. Der er ikke gjort brug af tilsætningsstoffer og så er produkterne COSMOS-certificerede. Der anvendes kun økologiske ingredienser hvis muligt. Ellers er ingredienserne så rene og naturlige som overhovedet muligt. 

Produkterne indeholder ikke syntetiske ingredienser eller vand – derimod indeholder produkterne bl.a.:

 • Abrikos
  Indeholder A-vitamin, omega-6 og omega-9. Virker blødgørende og fugtende.

 • Castor
  Indeholder omega-3,6,9 samt E-vitamin. Castor har en antiinflammatorisk egenskaber, og både renser og fugter huden effektivt.

 • Havre
  Har bl.a. et indhold af beta-glucan der fugter huden, og danner en naturligt beskyttende barriere på huden. Desuden lindrer havre kløe og reducerer inflammation. 

 • Kokos
  Kokosnødderne der anvendes som ingrediens i KRAES Babybad produkterne, er dyrket på Filippinerne. Kokosmælkepulveret har et naturligt indhold af fedtsyrer og afhjælper irriteret hud.

 • Dødehavssalt
  Salt fra Dødehavet er været anvendt i århundreder – 12 af mineralerne i saltet er helt unikke for salt fra lige netop dette hav. Især magnesium findes i store mængder og virker beroligende på huden. Ved brug af dødehavssalt bliver musklerne afslappede, kløe og irritation lindres og huden renses.

 • Shea
  Indeholder omega-fedtsyrer og vitaminerne A, E og F. Har en helende og genoprettende virkning, samt mild beskyttelse mod UV-stråler.


Produkter fra KRAES

På mecindo.dk finder du et stort udvalg af de naturlige og skønne produkter fra KRAES Babybad. Prøv f.eks. de utroligt populære havre og kokos produkter som: 

 • KRAES Babybad – Havre og kokos
  Et sæbefrit bad til daglig brug. Renser, fugter og beskytter din babys hud effektivt og skånsomt. Kan bruges i forbindelse med bl.a. tør hud, eksem, udslæt, nældefeber, skoldkopper og bleudslet. 

 • KRAES Babybad – Havre og kokos balm
  Balmen kan anvendes dagligt på din babys eller dit barns hud. Giver fugt og pleje og er særligt effektivt mod tør og kløende hud, eksem, udslæt, skoldkopper, arp og bleudslæt.

 • KRAES Babybad – Glade Kinder
  En fantastisk stick der kan medbringes overalt. Forebygger hudirritation der ofte kommer i vintervejr eller pga. savl og sol. Som kvinde kan den også bruges på sarte brystvorter – Glade Kinder er ligesom alle andre KRAES-produkter helt fri for syntetiske tilsætningsstoffer. 

Herudover finder du også KRAES Babybad Dødehavssalt, Glade Læber, cremer og olier. Du kan læse meget om de enkelte produkter ved at klikke på dem og se deres individuelle beskrivelse.


Fakta om KRAES Babybad produkter

Da produkterne fra KRAES ikke indeholder tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, kan du opleve at produkterne føles og ser anderledes ud, end de ville gøre ellers. Det er dog helt normalt og påvirker ikke produkternes virkning eller kvalitet.

Badepulveret klumper: Årsagen til at badepulveret til tider klumper er, at der ikke er tilsat konserveringsmidler. Når du tilfører pulveret til vandet, skal det gerne ske under rindende vand. Hvis der stadig er klumper i vandet, kan du knuse dem med fingrene og lade dem blive opløst.

Pulveret er svært at opløse: Sørg for at du opløse pulveret i albue-varmt vand. Koldt vand har sværere ved at opløse pulveret og de klumper der evt. måtte være.

Baby balm gryner: Når baby balmen gryner er det pga. krystallisering. De små gryn forsvinder når du varmer balmen op mellem hænderne inden påføring på huden. Det påvirker ikke balmens virkning.

Dødehavssalt svier: Brug ikke dødehavssalt på åbne sår, rifter eller hudafskrabninger. Det er ikke farligt hvis du vælger at gøre det, men det kan svie meget. Derfor bør du heller ikke anvende dødehavssaltet i forbindelse med eksemudbrud.


Mecindo – alt til mor og barn

Er du på udkig efter andre plejeprodukter, hygiejneartikler osv. til mor og barn? Så har vi et stort og spændende sortiment her på mecindo.dk. Gå på opdagelse inden for kategorierne amning, hudpleje, mundpleje, bad, massage, bleer og brystbeskyttelse.

I sortimentet er bl.a. sutter fremstillet af naturgummi, tandbørster, tandpasta, sutteflasker, ammebrikker, bideringe og badedyr. Se hele udvalget af produkter til mor og barn, og vælg det du har brug for.

Til baby og mindre børn finder du økologiske madvarer, modermælkserstatninger og snacks. Babymaden findes til forskellige aldre, i forskellige smagsvarianter og former.


Køb KRAES produkter på mecindo.dk

Se det store udvalg af produkter fra KRAES Babybad til babyer og børn, og køb dem til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder alle de populære produkter som KRAES Glade Kinder, KRAES Havre og kokos samt KRAES Havre og kokos balm. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul