Weleda hudpleje


WELEDA - 100 års erfaring med naturlig hudpleje

Weledas effektive hudpleje består af naturligt certificerede og dermatologisk testede produkter til hele familien. Med nøje udvalgte ingredienser, hovedsagelig fra vores egne dyrkninger, er Weledas produkter et bæredygtigt valg med hudens sundhed i fokus. Inspireret af kroppens egen evne til at restiturere og reparere sig selv med hjælp af økologiske ekstrakter fra naturen.


Vores produkter er 100% naturlige certificerede og dermatologisk testede, de indeholder ingen GMO-ingredienser, mineralolier, silikoner eller parabener.
 


viser 1 til 48 af 111 (3 sider )

Weleda siden 1921

Weleda blev grundlagt i 1921, hvor det hele begyndte i et lille apotekerlaboratorium, med dertilhørende have med forskellige lægeplanter. Tre personer stod bag starten på Weleda: 

  • Rudolf Steiner, en østrigsk filosof og naturvidenskabsmand
  • Ita Wegman, en hollandsk doktor
  • Oskar Schmiedel, en tysk kemiker og farmaceut.

Siden Weleda blev grundlagt, har de udviklet produkter som skal støtte personer i deres personlige udvikling ved at vedligeholde, promovere og bevare deres sundhed, velvære og en balanceret livsstil. 

 

Bæredygtige produkter

Både tradition men ikke mindst også innovation er vigtige for Weleda. Disse er basis for et længerevarende engagement overfor de tre grundpiller for bæredygtighed; miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

Med en forventet forøgelse af verdenspopulation over de næste 30 år, kan det også forventes at efterspørgslen for nogle af de aftagende naturlige ressourcer vil øges.

Ifølge de antroposofiske ideer Rudolf Steiner, grundlæggeren af Weleda, må vi gøre vores bedste for at støtte en passende liv for alle i dag, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers behov.

På Weleda stræber de efter at opnå dette ved at beskytte og respektere vores alles miljø og biodiversitet, ved at behandle og aflønne medarbejdere, partnere og samfund retfærdigt, og ved at opbygge en etisk økonomi, der skaber, snarere end mindsker værdi. 

Den viden, Weleda har fået fra at køre en fuldt bæredygtig forretning i over 90 år gør deres mærke og deres produkter, unikke.

 

Weledas arv

På trods af mere end 90 år i branchen, er visionen stadig moderne og aktuel. Weleda blev grundlagt af blandt andet den kendte filosof og naturvidenskabsmand Rudolf Steiner hvis filosofiske ideologi virksomheden stadig bruger.

Antroposofi er et åndeligs verdenssyn med europæiske rødder, som nu er etableret over hele verden. Antroposofi blev navngivet og formuleret af Weleda’s grundlægger Rudolf Steiner, som oversatte navnet til at betyden ”Mandens visdom”. Her henviste han til en undersøgelse af det åndelige rige gennem en videnskabelig og ikke mindst åndelig oplevelse, netop dette viede han alt sit arbejde til.

 

Om Weleda hudplejeprodukter

Når Weleda udvikler, fremstiller og udvælger ingredienser, er kvaliteten i top. Over 78 % af de råvarer Weleda gør brug af i deres produkter, stammer fra økologisk- eller biodynamisk dyrkning. Konserveringsmidlerne der anvendes, er naturlige og der gøres ikke brug af farvestoffer i nogle af produkterne.

Hvert eneste produkt har en ”nøgleplante”. Nøgleplanterne har en helt særlig tilknytning til mennesket, og dens virkning kommer til udtryk i de enkelte produkter. Nogle af nøgleplanterne er: 

  • Mandel, der beskytter huden
  • Guldblomme, der lindrer muskelsmerter
  • Birk, der er tegn på forår og virker foryngende
  • Morgenfrue (calendula), der beroliger og genopretter
  • Lavendel, der lindrer krop og sjæl – virker desuden beroligende
  • Hvede, der bidrager til en sund og stærk hovedbund

Desuden bærer Weleda’s produkter ”NATURE” mærket, der er din garanti for at produkterne ikke indeholder syntesiske ingredienser som farvestoffer, konserveringsmidler, silikone, ingredienser af mineralsk oprindelse samt syntetisk fremstillede parfumer. 

Måske er du faldet over ingrediensen ”magnesiumaluminium silikat” på et produkt fra Weleda. Denne ingrediens har intet med metallet aluminium at gøre, men stammer fra oprenset og raffineret ler. 

For personer der ønsker produkter uden indhold fra dyr, findes mange af produkterne med Weleda Vegan-mærket. 

For at gøre det lidt mere overskueligt at se hvilke typer produkter Weleda fremstiller, har vi herunder listet de forskellige kategorier:

 


Weleda hudpleje, ansigt: Vælg mellem ansigtscremer, ansigtsrense, øjencremer, ansigtsolier og læbebalsam. Giv dit ansigt den fugt og næring huden har behov for, for at kunne regenerere og holder sig blød og stærk.


Weleda hudpleje, krop: Du finder både bodylotions, kropsvask og kropsolier. Ny duften af friske blomster, urter og andre planter når du bruger de effektive, men milde kropspleje produkter. 


Weleda hudpleje, fødder: Få bløde fødder ved brug af Weleda’s effektive cremer til fødderne. Få en mere intensiv behandling ved at påføre et tykt lag om natten, og samtidig tage et par strømper uden på.


Weleda kropssæbe: Vask snavs, fedt og døde hudceller af kroppen med de milde og effektive kropssæbe fra Weleda. 


Weleda babypleje: Plejeprodukterne fra Weleda til babyer er skånsomme og med naturlige ingredienser. Du kan bl.a. vælge den yderst populære Calendula Nappy Change Cream, der plejer og behandler huden ved bleskift. Derudover finder du også Calendula Shampoo & Body wash til babyens bad, samt en beroligende baby body lotion. Se hele udvalget af baby produkter fra Weleda her.


Weleda tandpasta: Tandpastaerne fra Weleda indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, og dermed ikke fluor. Se udvalget her, hvor du også finder den populære Weleda Salt Toothpaste Soletandpasta.


Weleda deodorant: Vælg mellem roll-on og spray. Du finder både deodoranter til kvinder og mænd. Se udvalget her

 

En god hudplejerutine

Huden er kroppens største organ, og derfor er det ekstra relevant at passer godt på den. Hvis huden bliver beskadiget, tør eller irriteret, har udefrakommende bakterier nemmere ved at trænge gennem huden og gøre skade. En sund, stærk og fugtig hud er mest modstandsdygtig, men kommer desværre ikke altid af sig selv. En sund og varieret kost kan gøre underværker, men med de rette hudplejeprodukter giver du huden de bedste betingelser for at opretholde sin sundhed og styrke. 

Morgen: Om natten regenererer din hud, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at rense din hud om morgenen. Ved at rense huden fjerner du døde hudceller, snavs og fedt. Huden får de bedste betingelser for at kunne ånde frit, og du undgår at huden bliver irriteret og rød. Efter rensning kan du med fordel bruge en god ansigtscreme. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

Aften: Inden sengetid bør du igen rense huden. I løbet af dagen udsættes huden for bakterier, stress og forurening. Når du renser huden, fjernes alt dette effektivt. Slut evt. af med en natcreme der giver huden fugt og næring, så den kan regenerere sig selv om natten. 

Hele dagen: Hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks., tør hud, kan du i løbet af dagen påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder.
 

Køb produkter fra Weleda på mecindo.dk

Køb dine Weleda plejeprodukter til hele familien på Mecindo.dk. Vi har et stort og spændende udvalg, og du finder garanteret et eller flere produkter der passer til dig og dit behov.