2 Køb Bepanthen Babypleje online hos Mecindo.dk
Bepanthen

Bepanthen har en række effektive creme produkter til huden, til rådighed for familien lige fra behandling af ble-udslæt til behandling af mindre sår, snitsår og hudafskrabninger. Bepanthens produkter er formuleret til at dulme, aktivt helbrede og beskytte din hud mod irritation og sår. I tilfælde af et hudproblem, der opstår for dig eller dine små, kan Bepanthen give blid lindring til huden.

Bepanthen Salve

Bepanthen er en salve indeholdende vitamin B5. B5 vitamin hjælper blidt hudens naturlige hud genopbygning, og holder den samtidig blød, glat og fugtet.

Ingen tilsætningstoffer

Bepanthens produkter indeholder ikke parfume, antiseptiske konserveringsmidler, og er klinisk bevist at beskytte mod udslet.

Blid pleje og beskyttelse

Dit barns hud er meget absorberende og følsomt, og her hos Mecindo ved vi, at du vil have et sikkert, skånsomt produkt til pleje og beskyttelse. Bepanthen er så blid det kan bruges på alle ble udslæt og selv på meget følsom hud, af for tidligt fødte børn.

Hudens sundhed

Bepanthens produkter arbejder sig dybt ind i huden ved at trænge ind i hudens lag. Den bliver ikke bare sidde på overfladen og fedter, men lader huden ånde, hvilket øger hudens sundhed.