Svamp

Hvad er svampeinfektioner?

Hudsvamp bliver ofte også kaldt for ringorm, som dog intet har med orm at gøre, men derimod er det en infektion i huden, forårsaget af smitte fra dyr. 

Hudsvamp kan også skyldes gærsvampe, som findes naturligt på huden, men som kan blive overproduceret og give hudsygdommen pityriasis versicolor. 

Svampeinfektioner i negle og hudsvamp som ringorm er ubehagelige sygdomme der kan ramme os alle. Der er derfor ikke noget at sige til, at de fleste mennesker gerne vil af med svampeinfektionen, så hurtigt og effektivt som muligt og ikke at forglemme så smitter svampeinfektioner din omgivelser, hvis de ikke behandles.

Når der er tale om svamp på negle er nogle af de hyppigste årsager ofte tætsiddende, varme sko og fugtige omgivelser. Fugtig hud og varme er ideelle forhold for svampen.

Hvordan behandles svampeinfektioner?

Fælles for denne gruppe af lidelser er det dog, at de kan behandles simpelt og effektivt med en række produkter. Nogle behandlinger kan tage helt op til et år, mens andre er overstået på nogle få uger. 

Udover de gode råd omkring symptomer, udseende og forebyggelse af svampeinfektionerne, finder du her på siden også en række produkter, der kan hjælpe dig med at fjerne svampeinfektionerne.

Behandling af neglesvamp - Behandling af ringorm