Neglesvamp

Effektive behandlinger af neglesvamp

Kort om neglesvamp

Neglesvamp ses hyppigst på tånegle og sjældnere på fingernegle, den viser sig ved at neglene bliver gullige, misfarvede og med tiden også fortykkede.

Risikoen for at få neglesvamp, er højere hos idrætsfolk og hvis man bruger tætsiddende fodtøj som gummisko, hvor fødderne ikke kan ånde. Uanset hvilken form for neglesvamp du er ramt af, er det vigtigt at forstå, at neglesvampen ikke forsvinder af sig selv, og hvis den ikke behandles, vil den sprede sig til dine andre negle.

 

 

Hvad er symptomerne på neglesvamp?

Neglesvamp kan være meget svær at bekæmpe, og selv når det ser ud som den er forsvundet, kan neglesvampen fortsætte i latent form, og vil komme igen ved manglende eller forkert behandling. Symptomerne på neglesvamp er en hvidlig fortykkelse af neglen, den bliver tykkere, misfarves og i sjældne tilfælde går neglen helt i opløsning og forsvinder.

Hvis der er opstået negleproblemer på fødderne, skal man sørge for ordentligt fodtøj, som giver plads og luft til fødderne – dette gælder især hvis man døjer med neglesvamp. De fleste svampeinfektioner starter i badeværelset, svømmehallen eller skolens omklædningsrum, og har man først fået svampen ind i hjemmet, er hele familien i fare for at blive smittet. Risikoen for at få neglesvamp, er højere hos idrætsfolk og hvis man bruger tætsiddende fodtøj som gummisko, hvor fødderne ikke kan ånde. Dette er dermed også svaret på, om neglesvamp kan smitte? Ja, neglesvamp smitter. 

Ofte kan diagnosen neglesvamp stilles ud fra en afklippet negl eller afskrabninger under neglen, dette sendes til mikroskopisk undersøgelse og laboratoriet kan derved identificere typen af svamp.

 

 

Hvordan kan neglesvamp behandles?

Som regel giver neglesvamp kun kosmetiske gener og er meget lidt smitsom. Hvis du er så uheldig at være blevet smittet med neglesvamp, er her nogle behandlingsformer: Med en Scholl neglesvamp behandling får du en alt-i-en, komplet neglesvampsbehandling, der udrydder svampeinfektioner i neglen i løbet af et intensivt fire-ugers behandlingsforløb.

Finail neglelak anvendes kun én gang ugentligt mod milde svampe- og negleinfektioner. Det gør Amorolfin til et førstevalg ved behandling af milde svampe- og negleinfektioner, da påføring af neglelakken er simpel og gentages rutinemæssigt en gang om ugen indtil en sund negl er vokset ud. Amorolfin er det aktive stof som findes i finail.

 

 

Sådan forebygges neglesvamp:

  • Tørre fødder hele dagen: Brug bomuldssokker. Skift dem ofte, især hvis du sveder meget. Tag dine sko af i løbet af dagen, hvis det er muligt. Tør dine fødder grundigt efter bad, især mellem tæerne.
  • Undgå tætsluttende fodtøj: Få luft til dine fødder, fx ved at gå i sandaler eller åbne sko. Del ikke dit fodtøj med andre.
  • Brug svampedræbende spray eller pudder: Hvis du døjer med svedige fødder eller bruger gummisko.
  • Brug badesko på offentlige steder: Neglesvamp smitter. Gå derfor ikke barfodet på offentlige steder såsom svømmehaller og omklædningsrum.
  • Plej dine negle: Klip dine negle lige over, og ikke runde da det giver nedgroede negle og risiko for infektioner. som mange har for vane at gøre. Hvis nogle af dine negle er fortykkede, kan du bruge en fil til din neglepleje.

 

 

Køb behandling af neglesvamp hos Mecindo.dk

På Mecindo finder du et bredt udvalg af produkter der bruges i behandlingen af neglesvamp. Det gælder om at komme svampen til livs hurtigt, inden den spreder sig. Vi sælger effektive produkter mod neglesvamp, og du kan bestille dem til billige priser og med hurtig levering her på Mecindo.dk

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af andet håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.