Neglesvamp

Effektive behandlinger af neglesvamp

Hvad er neglesvamp?

Neglesvamp er som navnet antyder, en svampeinfektion i neglen. Oftest rammer neglesvamp tåneglene, hvor det fugtige miljø giver god grobund for svampen. Dog kan neglesvamp også sagtens opstå på fingerneglene. 

Neglesvamp ses ved at neglene bliver gullige, misfarvede og med tiden også fortykkede. Uanset om neglesvampen opstår på finger- eller tånegle, så er det vigtigt at du sørger for at behandle. Neglesvamp forsvinder nemlig ikke af sig selv, samtidig med at svampen kan smitte andre negle.

 

Hvad er symptomerne på neglesvamp?

Symptomerne på neglesvamp er en hvidlig og/eller gullig fortykkelse af neglen, den bliver tykkere, misfarves og i sjældne tilfælde går neglen helt i opløsning og forsvinder. Som regel begynder symptomerne i neglens sider og spreder sig ind over neglen. 

Lægen kan normalt stille diagnosen på baggrund af neglens udseende, men i nogle tilfælde stilles diagnosen ud fra en afklippet negl eller afskrabninger under neglen, dette sendes til mikroskopisk undersøgelse og laboratoriet kan derved identificere typen af svamp. 

 

Hvordan kan neglesvamp behandles?

Som regel giver neglesvamp kun kosmetiske gener. Hvis du er så uheldig at være blevet smittet med neglesvamp, er her nogle behandlingsformer som ikke kræver recept fra lægen. 

Behandling af neglesvamp med medicinsk udstyr:

Nalox er et svampedræbende produkt, betegnet som medicinsk udstyr. Udover en svampedræbende virkning, reducerer Nalox også misfarvninger i neglen og blødgør neglens yderste lag. Læs altid indlægssedlen før brug.

  • Med Scholl neglesvamp behandling får du en alt-i-en, komplet neglesvampsbehandling, der modvirker svampeinfektioner i neglen i løbet af et intensivt fire-ugers behandlingsforløb. Perfekt til milde neglesvampsinfektioner. Læs indlægssedlen før brug, for at opnå den bedst mulige virkning af produktet. 

 

Efter behandling af neglesvamp:

Indeholder tea tree oil og E-vitamin som du kan bruge på revnede, ru og misfarvede negle. En god genvej til at få dine flotte negle tilbage efter en omgang med neglesvamp. 

Hvis der er opstået negleproblemer på fødderne, skal man sørge for ordentligt fodtøj, som giver plads og luft til fødderne – dette gælder især hvis man døjer med neglesvamp. 

Neglesvamp kan være meget svær at bekæmpe, og selv når det ser ud som den er forsvundet, kan neglesvampen fortsætte i latent form, og vil komme igen ved manglende eller forkert behandling. Derfor er det efter behandling af neglesvamp vigtigt, at have en god daglig pleje hygiejne omkring fødderne. 

 

Hvem kan få neglesvamp?

Alle kan få neglesvamp, både unge og ældre, samt mænd og kvinder. Risikoen for at få neglesvamp, er højere hos idrætsfolk og hvis man bruger tætsiddende fodtøj som gummisko, hvor fødderne ikke kan ånde. 

De fleste svampeinfektioner starter i badeværelset, svømmehallen eller skolens omklædningsrum, og har man først fået svampen ind i hjemmet, er hele familien i fare for at blive smittet. 

 

Sådan forebygger du neglesvamp

Vil du gerne gøre dit for at undgå neglesvamp, så kan du følge de råd vi har samlet herunder. Du kan ikke helgardere dig mod neglesvamp, men er du opmærksom på nedenstående, så er du godt på vej.

  • Tørre fødder hele dagen: Brug bomuldssokker og skift dem ofte, især hvis du sveder meget. Tag dine sko af i løbet af dagen, hvis det er muligt. Tør dine fødder grundigt efter bad, især mellem tæerne. På den måde mindsker du et fugtigt miljø omkring dine tånegle. 
  • Undgå tætsluttende fodtøj: Få luft til dine fødder, fx ved at gå i sandaler eller åbne sko. Del ikke dit fodtøj med andre. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at gå i åbne sko og sandaler. Derfor er det en god idé at tage sko og strømper af, så snart du kommer hjem, så fugten kan fordampe fra fødderne.
  • Brug badesko på offentlige steder: Neglesvamp smitter. Gå derfor ikke barfodet på offentlige steder såsom svømmehaller og omklædningsrum i træningscenteret.
  • Plej dine negle: Klip dine negle lige over, og ikke runde da det giver nedgroede negle og risiko for infektioner. Hvis nogle af dine negle er fortykkede, kan du bruge en fil til din neglepleje. En god negleklipper sørger for at dine negle altid fremstår pæne og stærke, mens en neglefil fra YES kan give neglene det sidste touch.

 

Køb behandling af neglesvamp hos Mecindo.dk

På Mecindo finder du et bredt udvalg af produkter der bruges i behandlingen af neglesvamp. Det gælder om at komme svampen til livs hurtigt, inden den spreder sig og inden du smitter andre. Vi sælger effektive produkter mod neglesvamp, og du kan bestille dem til billige priser og med hurtig levering her på Mecindo.dk

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte Mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på mail. Vi bestræber os altid på at besvare mails inden for 24 timer i hverdagene.