Loppefrøskaller / psyllium husk

Fiberrigt kosttilskud der hjælper fordøjelsen.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 8

Loppefrøskaller / psyllium husk

Til både fordøjelsesproblemer, kolesterolproblemer og vægtproblemer. 

Psyllium frøskaller er rigtig gode at bruge i din smoothie, hvis du ønsker en bedre mæthedsfornemmelse, når du er på kur, eller hvis du bruger smoothies som måltidserstatning.
/ En sund smoothie kan bestå af 100 g spinat, 5 - 6 frosne jordbær, 1 banan, 1 - 1½ spsk. loppefrøskaller, 1 dl. friskpresset appelsinjuice, 1 dl. surmælkspodukt og 2 dl vand. Ved at bruge spinat og surmælksprodukt sparer du på frugt og juice og får dermed færre kulhydrater.
Brug f.eks. Super Nutrients Psyllium Husk/Loppefrøskaller. Hvis du ikke kan lide at indtage loppefrøskaller i mad, kan du i stedet købe husk kapsler.

Husk kapsler eller loppefrøskaller som drys eller oprørt i vand eller juice.

Har du problemer med fordøjelsen, har diarré, forstoppelse, irriteret tyktarm o.lign. så kan du glæde dig over, at loppefrøskaller er et anerkendt naturlægemiddel, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen for at virke mod disse lidelser. Det virker, lige meget om du indtager loppefrøskaller som drys på f.eks. youhurt eller i en smoothie, eller du bruger husk kapsler. Lider du af forhøjet kolesterol, kan du også bruge psyllium husk. Psyllium frøskallerne binder en del af de fedtstoffer, du indtager og fører det ud med afføringen. På den måde sætter fedtet sig ikke som fedtdepoter på kroppen.