Biogan Økologiske Fine Loppefrøskaller

Kaldes også for psyllium - kan anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning

200 g
65,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
+Forsendelses- og emballagegebyr

Beskrivelse

Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger vand til sig.
Biogans økologiske loppefrøskaller har også et højt fiberindhold og anvendes ofte i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet.
Netop disse fintmalede loppefrøskaller er særligt gode til smoothies, vand, juice eller madlavning.

Produktbeskrivelse fra leverandør

Brugsanvisning og forholdsregler:

Tilsæt 20 gram loppefrøskaller + 1 dl væske pr. 500 g mel, der bruges i opskriften. Kan også tilsættes i smoothies, vand, juice eller madlavning.

Oprindelsesland:

DK-ØKO 100 Ikke-EU jordbrug

Opbevaring:

Bør opbevares tørt og køligt.

Energi834 kJ / 199 kcal
Fedt0,6
-heraf mættede fedtsyrer0,1
Kulhydrat3,7
-heraf sukkerarter0,2
Kostfibre84
Protein2,1
Salt0,06

Skriv en anmeldelse
Biogan Økologiske Fine Loppefrøskaller

Captcha
Captcha