Biogan Økologiske Fine Loppefrøskaller
Kaldes også for psyllium - kan anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning
200 g
74,95 kr
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger vand til sig.
Biogans økologiske loppefrøskaller har også et højt fiberindhold og anvendes ofte i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet.
Netop disse fintmalede loppefrøskaller er særligt gode til smoothies, vand, juice eller madlavning.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilsæt 20 gram loppefrøskaller + 1 dl væske pr. 500 g mel, der bruges i opskriften. Kan også tilsættes i smoothies, vand, juice eller madlavning.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Bør opbevares tørt og køligt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 834 kJ / 199 kcal |
Fedt | 0,6 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 3,7 g |
-heraf sukkerarter | 0,2 g |
Kostfibre | 84 g |
Protein | 2,1 g |
Salt | 0,06 g |