Moringa pulver

Det tropiske mirakeltræ.

Hvordan laves moringa pulver?

Bladende fra moringa træet forarbejdes meget nænsomt så de naturlige næringsstoffer bibeholdes. Bladende tørres ved lav temperatur, de knuses og urenheder sorteres fra. Herefter hældes pulveret i poser og forsegles. Dermed bevares den grønne farve også, som du hele sikkert opdager at moringa pulveret har. 

Te, kosttilskud og plejeprodukter med moringa

Det er ikke kun pulver som moringa fremstilles til. Også moringa te, moringa kosttilskud og plejeprodukter med indhold af moringa fremstilles og nydes i stor stil. 

English Tea Shop har lavet en delikat te med en blanding af kanel, moringa og ingefær. Teen er blandet med kærlighed og omtanke for både miljø og de bønder der dyrker te-planterne. 

I Oil of Life Beauty, er der tilsat moringaolie sammen med mange andre vegetabilske olier. Olien har et hav af anvendelsesmuligheder – brug Oil of Life Beauty med moringaolie i salater, smoothies, på morgenmaden eller drik den ren. 

Køb moringa pulver på mecindo.dk

Vælg dit moringa pulver og køb det online på mecindo.dk. Vi forhandler moringa pulver fra mærkerne Dragon Superfoods, SuperFruit og Unik Food – alle sammen økologiske og af høj kvalitet. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.