Moringa pulver

Det tropiske mirakeltræ.

Moringapulver er rigt på næringsstoffer som vitaminer, mineraler, antioxidanter og protein. Brug moringa i din smoothie eller i bagværk som ekstra sund ingrediens. Læs mere om fordelene ved moringa og hvad det er godt for, nederst på denne side.

Hvad er moringa?

Moringa er et tropisk træ, der stammer fra Indien og Nordafrika. I takt med kendskabet til moringaens mange helbredsmæssige såvel som biologiske fordele har dyrkningen af det lille træ bredt sig hastigt til fx også Latinamerika og Sydøstasien.

Moringa er meget hårdfør og kan derfor vokse i ørkenen. Da det lille træ samtidig er spækfuldt med vitaminer og antoxidanter, er moringaen blevet udråbt som et middel i kamp mod hungersnød og som lidt af et mirakeltræ.

I de lande hvor moringaen gror, bruges den som en del af den daglige kost. Blandende kan koges eller bruges som krydderi. Derudover anvendes resterne fra moringa- og moringaolie produktionen til gødning og til at rense vandet med.


Hvad er moringa pulver?

Moringa pulver er pulveriserede moringablade. Pulveret blevet kendt som en superfood, hvilket skyldes det høje indhold af essentielle næringsstoffer.

Målt i gram indeholder moringa fx 25 × mere jern end spinat, 17 × mere kalcium end mælk, 9 × mere protein end yoghurt. Og derudover høje mængder af såvel A-vitamin som B-vitaminet riboflavin.

Det er derfor ikke så overraskende, at mirakeltræet i mange hundrede år har været brugt som naturlægemiddel mod bl.a. hud-, åndedræts- og fordøjelsesproblemer og stadig ofte benyttes inden for ayurvedisk medicin.

Faktisk er det netop moringa pulveret der indeholder disse store mængder næringsstoffer og ikke de friske blade. Dermed ikke sagt at frisk moringa ikke er sundt, men den tørrede og pulveriserede version indeholder meget større mængder af samtlige næringsstoffer. 


Hvordan laves moringa pulver?

Bladende fra moringa træet forarbejdes meget nænsomt så de naturlige næringsstoffer bibeholdes. Bladende tørres ved lav temperatur, de knuses og urenheder sorteres fra. Herefter hældes pulveret i poser og forsegles. Dermed bevares den grønne farve også, som du hele sikkert opdager at moringa pulveret har. 


Hvad er moringa pulver godt for?

Ved at indtage din daglige dosis moringa pulver kan du understøtte din krops produktion af hud, hår og nervesystem. Moringa er faktisk kendt for at have en foryngende effekt, da det indeholder højere mængder af det gavnlig stof zeatin end nogen anden kendt plante. Med sit indhold af antioxidanter er moringa desuden med til understøtte dit immunsystem. 

Moringa pulver er velegnet til at putte i din smoothie, juice eller bare at blandes op med vand. Det kan ligeledes drysses over dine færdige retter og være med at give din aftensmad en vitamin-mæssig opgradering.


Te, kosttilskud og plejeprodukter med moringa

Det er ikke kun pulver som moringa fremstilles til. Også moringa te, moringa kosttilskud og plejeprodukter med indhold af moringa fremstilles og nydes i stor stil. 

English Tea Shop har lavet en delikat te med en blanding af kanel, moringa og ingefær. Teen er blandet med kærlighed og omtanke for både miljø og de bønder der dyrker te-planterne. 

I Oil of Life Beauty, er der tilsat moringaolie sammen med mange andre vegetabilske olier. Olien har et hav af anvendelsesmuligheder – brug Oil of Life Beauty med moringaolie i salater, smoothies, på morgenmaden eller drik den ren. 


Køb moringa pulver på mecindo.dk

Vælg dit moringa pulver og køb det online på mecindo.dk. Vi forhandler moringa pulver fra mærkerne Dragon Superfoods, SuperFruit og Unik Food – alle sammen økologiske og af høj kvalitet. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.


Læs mere Skjul