Moringa pulver

Det tropiske mirakeltræ.

Moringa er et tropisk træ, der stammer fra Indien og Nordafrika. I takt med kendskabet til moringaens mange helbredsmæssige såvel som biologiske fordele har dyrkningen af det lille træ bredt sig hastigt til fx også Latinamerika og Sydøstasien.
Moringa er meget hårdfør og kan derfor vokse i ørkenen. Da det lille træ samtidig er spækfuldt med vitaminer og antoxidanter, er moringaen blevet udråbt som et middel i kamp mod hungersnød og som lidt af et mirakeltræ.

Målt i gram indeholder moringa fx 25 × mere jern end spinat, 17 × mere kalcium end mælk, 9 × mere protein end yoghurt. Og derudover høje mængder af såvel A-vitamin som B-vitaminet riboflavin.
Det er derfor ikke så overraskende, at mirakeltræet i mange hundrede år har været brugt som naturlægemiddel mod bl.a. hud-, åndedræts- og fordøjelsesproblemer og stadig ofte benyttes inden for ayurvedisk medicin.

Læs mere Skjul

Moringa pulver hos Mecindo

Green Origins Moringa Pulver er pulver lavet af originale moringablade direkte importeret fra Indien. De økologiske blade tørres og males skånsomt til moringa pulver.
En minimal forarbejdning, der gør, at både A-vitaminer, riboflavin og de vigtige mineraler bibeholdes. 

Ved at indtage din daglige dosis moringa pulver kan du understøtte din krops produktion af hud, hår og nervesystem. Moringa er faktisk kendt for at have en foryngende effekt, da det indeholder højere mængder af det gavnlig stof zeatin end nogen anden kendt plante. Med sit indhold af antioxidanter er moringadesuden med til styrke dit immunsystem.

Moringa pulver er velegnet til at putte i din smoothie, juice eller bare at blandes op med vand. Det kan ligeledes drysses over dine færdige retter og være med at give din aftensmad en vitamin-mæssig opgradering.

Læs mere Skjul