Hård hud

Bliv fri for hård hud på fødderne.

Hvordan behandler du den hårde hud?

Du kan forkæle fødderne med et fodbad, og efterfølgende bruge Scholls elektriske fodfil mod hård hud, den fjerner øjeblikkeligt den tørre hud eller du kan bruge Scholls pro fodfil, der har en antibakteriel overflade for at reducere risikoen for infektion. Brug en keramisk fodfil, hvis du ønsker en mere skånsom behandling.

Compeed har udviklet en natcreme til hård hud og revner i hælen, den behandler skånsom og du opnår et effektivt resultat på bare 4 uger. Den indeholder en unik blanding af urea og mælkesyre, som giver intens fugt til huden, mens du sover. Hvis du dagtimerne er generet af den hårde hud, vil Compeed plaster mod hård hud aflaste tryk og lindre smerte, da den beskytter hælen samtidig med den stimulerer cellefornyelsen og genopbygger huden.

Hvis du har tendens til ru og hård hud, kan det være en god ide at bruge en eksfolierende fodcreme en gang om ugen. Den vil fjerne de døde hudceller, idet den peeler det tørre hudlag af og efterlader fødderne bløde og smidige. Anvend derefter en god fodcreme, hvis du tager fodbad inden sengetid, kan du påføre et ekstra tykt lag og iføre dig et par strømper, så trænger cremen ind over natten og genopretter fugtigheden i huden.