Scholl

100 års erfaring med fodpleje

Scholl har beskæftiget sig med fodpleje lige siden 1899 hvor grundlæggeren af scholl, Dr William Mathias Scholl åbnede en lille skobutik der fokuserede på at lave særligt behageligt fodtøj. 

Lige siden er Scholl vokset betragteligt og er i dag blandt de absolut førende indenfor alle typer af fodpleje, hvad enten det er fjernelse af hård hud og svamp eller ved hjælp af innovative støttestrømper og fodtøj.


viser 1 til 48 af 50 (2 sider )

En god, elektrisk fodfil er guld værd

Det er vigtigt at pleje sine fødder, og Scholl har alt det, du behøver. 

Hård hud under fødderne er et ganske hyppigt forekommende fænomen som især findes under fodens trædepuder. Der er dog ingen grund til at gå rundt med ubehaglig hård hud under fødderne.

Prøv f.eks. Scholl Velvet Smooth Express Pedi; det er en elektrisk fodfil med et slibehoved, som kan udskiftes, og med diamantkrystaller, som nemt og effektivt fjerner den hårde hud. Foretrækker du en almindelig fodfil, så kan du også finde sådan én blandt de Scholl produkter, som vi fører hos Mecindo.

Sandaler, sko og gode indlæg

Høje hæle giver smukke ben og ofte ømme fødder; derfor har Scholl udviklet både skumpuder og indlægssåler, som kan bruges i både sandaler og lukkede sko. 

Prøv også  Scholl Party Feet Sore Spots - det er gelpuder, som er nemme at have i tasken, og som du kan sætte på dine fødder der, hvor de er ømme. Scholl Pedimetr et indlæg til dine sko, som beskytter trædepuderne, hvorved forekomsten af hård hud effektivt forebygges.

Behandl neglesvamp med Scholl  

Scholl har desuden produkter, som lindrer ved f.eks. ligtorne, knyster, neglesvamp og vabler. Neglesvamp er en helt almindelig lidelse, som er nem at behandle. Hos Mecindo kan du købe Scholl Neglesvamp Behandling, som er et sæt bestående af neglevæske og engangsfile, det er særdeles effektivt og fjerner hurtigt fodsvamp.

Husk at mange tilfælde af neglesvamp starter som fodsvamp – forebyggelse, og hurtig behandling af, fodsvamp er en effektiv måde at mindske chancen for at få neglesvamp på.

Scholl hjælper dig af med fodsvamp

Fodsvamp er en ganske udbredt svampeinfektion med hudsvampe, også kendt som dermatofytter, og ses ofte i form af rødme og fremkomsten af små, væskefyldte blærer. Dette vil, uden behandling, udvikle sig og ofte sprede sig til hænderne.

Fodsvamp fører også ofte til neglesvamp infektioner.

Heldigvis kan fodsvamp nemt behandles med en god creme mod fodsvamp.

Her hos mecindo.dk fører vi produktet Scholl Advance Fodcreme som på kun 7 dage effektivt behandler fodsvamp.

Opbyg en god fodpleje rutine

At have en god fodpleje rutine er ligeså vigtigt som en god hudpleje rutine.

Her får du 7 nemme trin til at holde dine fødder friske og sunde

  1. Vask dine fødder dagligt: fødder har desværre en tendens til at blive både mere beskidte og mere svedige end de fleste andre steder på vores krop. Den bedste måde at holde dine fødder rene på er at tage dig daglige bad om aftenen – det er her fødderne er mest beskidte og har brug for en rensning inden sengetid. 
  2. Brug en god fodcreme: Du tænker måske ikke over det, men dine fødder har faktisk også brug for fugt. At fødder ofte er svedige er ikke det samme som at de ikke også kan være udtørrede. En god fodcreme som Scholl Velvet Smooth fugtighedscreme holder dine fødder bløde og dejlige.  
  3. Vælg det rigtige fodtøj: Hvis du gerne vil holde dine fødder sunde er det essentielt at tilpasse dit fodtøj til omgivelserne. Mangle ender med at bære alt for tunge og varme sko om sommeren, hvilket kan fører til både ubehagelig lugt og fod/neglesvamp. På samme måde er varme sko vigtige om vinteren for at indgå udtørring og forfrysninger. 
  4. Undgå fødder der lugter: Svedige og ildelugtende fødder er et problem mange mennesker døjer med. Det er et problem som nemt opstår, da fødderne producerer mere sved end andre steder på kroppen, og samtidig er er lukket inde i sko og sokker det meste af tiden. Vi anbefaler jævnlige skift af sokker, rene sko og Scholl lugtfri indlægssåler der absorbere svedlugt. 
  5. Hold dine fødder tørre: Fodsvamp trives i fugtige omgivelser. En af de bedste måder at forebygge en sådan infektion er derfor at holde dine fødder tørre. Sørg for at skifte sokker dagligt (samt efter sportsudøvelse/træning hvor du har svedt meget). Vi anbefaler endvidere at du bruger et produkt som Scholl fodpulver der hjælper med at absorbere sved. 
  6. Pas på i badet: Hvis du går i bad i offentlige steder som svømmehaller og træningscentre, er det absolut essentielt at du bruger et par badesandaler. Disse steder er ofte inficerede med fodsvamp og er en hyppig kilde til smitte af fodsvamp. 
  7. Hold dine negle korte og lige: Tånegle behøver ikke klippes så ofte. Med I hvert fald en gang hver anden uge bør du trimme dine tånegle for at holde dem sunde og stærke. Undgå at begå den typiske fejl at klippe dem runde. Dette kan fører til indgroede tånegle. I stedet bør du klippe dem i en lige, firkantet form for det bedste resultat. 

Dine fødder skal holde hele livet

Fodpleje er noget som de fleste måske ikke tænker så meget over, hvis de ikke har nogle udprægede problemer.

Men dine fødder skal ligesom dit ansigt og resten af din krop holde dig hele livet. Forsøm derfor ikke at passe godt på dine fødder – lidt sundt fornuft og et par gode plejeprodukter kan være alt der er behov for.

Få mere inspiration til god fodpleje på producentens hjemmeside