2 Scholl produkter til fodpleje | Priser fra kun 24,95kr hos | Mecindo.dk

Scholl


Viser 1 til 24

Scholl

Gør noget godt for dine fødder med produkterne fra Scholl. Tag dig et dejligt, afslappende fodbad med Velvet Smooth Fodbad, fjern hård hud med en Scholl fodfil eller skraber, smør dine fødder ind og giv dem fugt med Velvet Intensivt Serum og brug skumpuder, skridsikre og stødabsorberende indlæg o. lign. i dine sko, så dine fødder bliver beskyttet og har det behageligt. 

100 år erfaring med fodpleje

Scholl har beskæftiget sig med fodpleje lige siden 1899 hvor grundlæggeren af scholl, Dr William Mathias Scholl åbnede en lille skobutik der fokuserede på at lave særligt behageligt fodtøj. 

Lige siden er Scholl vokset betragteligt og er i dag blandt de absolut førende indenfor alle typer af fodpleje, hvad enten det er fjernelse af hård hud og svamp eller ved hjælp af innovative støttestrømper og fodtøj.

En god, elektrisk fodfil er guld værd

Det er vigtigt at pleje sine fødder, og Scholl har alt det, du behøver. 

Hård hud under fødderne er et ganske hyppigt forekommende fænomen som især findes under fodens trædepuder. Der er dog ingen grund til at gå rundt med ubehaglig hård hud under fødderne.

Prøv f.eks. Scholl Velvet Smooth Express Pedi; det er en elektrisk fodfil med et slibehoved, som kan udskiftes, og med diamantkrystaller, som nemt og effektivt fjerner den hårde hud. Foretrækker du en almindelig fodfil, så kan du også finde sådan én blandt de Scholl produkter, som vi fører hos Mecindo.

Sandaler, sko og gode indlæg

Høje hæle giver smukke ben og ofte ømme fødder; derfor har Scholl udviklet både skumpuder og indlægssåler, som kan bruges i både sandaler og lukkede sko. Scholl Party Feet Heel Cushions kan benyttes til effektivt at beskytte dine hæle mod slidsår og generel ømhed og rødme.

Prøv også  Scholl Party Feet Sore Spots - det er gelpuder, som er nemme at have i tasken, og som du kan sætte på dine fødder der, hvor de er ømme. Scholl Pedimet er et indlæg til dine sko, som beskytter trædepuderne, hvorved forekomsten af hård hud effektivt forebygges.

Behandl neglesvamp med Scholl  

Scholl har desuden produkter, som lindrer ved f.eks. ligtorne, knyster, neglesvamp og vabler. Neglesvamp er en helt almindelig lidelse, som er nem at behandle. Hos Mecindo kan du købe Scholl Neglesvamp Behandling, som er et sæt bestående af neglevæske og engangsfile, det er særdeles effektivt og fjerner hurtigt fodsvamp.