Bagemix

Bag hurtigt, sundt og lækkert.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 12

Bagemix

Bag en nem kage på ingen tid med kagemix.

Nu kan du bage en nem kage, som er uden hvedemel og uden sukker. Hvedemel i vores kagemix er erstattet med mandelmel og FiberFin og er sødet med sukrin. Med kagemix kan du bage en nem kage, som også er en hurtig kage og en kage uden sukker. Måske vil du hellere imponere familien med chokolademuffins eller en gang brownies? Med Orgran Glutenfri Chokolademuffins mix eller Chokolade Brownie Mix, kan du servere en nem kage for familien på ingen tid. 

Brød bagt med brødmix

Glutenfrit brød fra Orgran eller Sukrin er nemt og hurtigt at bage. Man skal blot blande brødmixet med vand, og bage brødet i den form som følger med i æsken. Glutenfrit brød mix fra Sukrin kan købes i både en lille pakke på 210 gram til et enkelt glutenfrit brød og i en stor pakke på 1000 gram

Hurtig kage eller pande-kage uden sukker?

Med Orgran Glutenfri Pandekagemix m. Æble & Kanel kan du lave en hurtig kage. Bag pandekagerne som beskrevet på pakken, læg dem i lag med Nutella imellem og server! Familien vil elske denne kage uden sukker, som samtidig er et imponerende syn med alle de lyse og mørke lag.