Bagemix

Bag hurtigt, sundt og lækkert.

Spiser I glutenfrit brød, så kan I nu købe lækker kage- og brødmix hos Mecindo som er uden gluten. Med kagemix er det nemt at bage en hurtig kage, som samtidig er en kage uden sukker og gluten. I kan også nemt og hurtigt få hjemmebagt brød på bordet med en pakke brødmix i huset. Du kan købe kagemix og brødmix til både fint og groft brød hos Mecindo.

Læs mere

Bag en nem kage på ingen tid med kagemix.

Nu kan du bage en nem kage, som er uden hvedemel og uden sukker. Hvedemel i vores kagemix er erstattet med mandelmel og FiberFin og er sødet med sukrin. Med kagemix kan du bage en nem kage, som også er en hurtig kage og en kage uden sukker. Måske vil du hellere imponere familien med chokolademuffins eller en gang brownies? Med Orgran Glutenfri Chokolademuffins mix eller Chokolade Brownie Mix, kan du servere en nem kage for familien på ingen tid. 

Brød bagt med brødmix

Glutenfrit brød fra Orgran eller Sukrin er nemt og hurtigt at bage. Man skal blot blande brødmixet med vand, og bage brødet i den form som følger med i æsken. Glutenfrit brød mix fra Sukrin kan købes i både en lille pakke på 210 gram til et enkelt glutenfrit brød og i en stor pakke på 1000 gram.