Olie kosttilskud

viser 1 til 48 af 122 (3 sider )

Alt i olie kosttilskud

Mangler du et olie kosttilskud? Hos Mecindo forhandler vi et bredt udvalg af de bedste olier, både olier fra fisk og olie fra planter. Derfor kan du nemt finde en olie der passer til dig, også hvis du lever som vegetar eller veganer eller hvis du ønsker et økologisk olie kosttilskud. Et olie kosttilskud kan bestå af én enkelt olie, f.eks. omega-3, eller være sammensat af flere olier. 

Her hos Mecindo kan du købe olie kosttilskud til fysisk aktive, gravide og dig der bare ønsker et godt olie supplement. Læs mere om fiske- og planteolier herunder. 

 

Fiskeolie

Fiskeolien er kendt af næsten alle og findes i flydende form, kapselform og i form af tyggekapsler. Omega-3 er et andet begreb der ofte bruges for fiskeolie, så køber du et omega-3 kosttilskud er det fiskeolie du får. I omega-3 olien findes de to fedtsyrer EPA og DHA og det er lige præcis disse to fedtsyrer, som har sundhedsmæssige fordele. 

  • Ved et dagligt indtag på 250 mg, bidrager DHA til at vedligeholde en normal hjernefunktion og til at vedligeholde et normalt syn
  • Ved et dagligt indtag på 250 mg, bidrager EPA og DHA til at vedligeholde en normal hjertefunktion

I vores udvalg af fiskeolie/omega-3 har vi produkter til voksne, børn og gravide. Det er også i denne kategori du finder krill olie og torskelevertran. 

Du kan også læse vores Guide til fiskeolie og blive endnu klogere på den gyldne olie. Her får du også viden om bæredygtigt fiskeri.

Tre populære olie kosttilskud med fiskeolie er:

 

Planteolier

Måske er du veganer, eller også vil du bare gerne have nogle af de olier, som naturligt findes i planter. Plantebaserede olie kosttilskud er fremstillet af alt fra bær til alger, og indeholder de gode omega-3-6-7-9 olier. Omega-3 fra planter er i form af ALA – en fedtsyre som i kroppen omdannes til omega-3.

Kæmpenatlys, hjulkrone, hørfrø og alger, er nogle af de vegetabilske råstoffer, som bruges i fremstillingen af plantebaserede olie kosttilskud. Se udvalget af plantebaserede olie kosttilskud og vælg det, som passer bedst til dit behov. 

Tre populære plantebaserede olie kosttilskud er: 

 

Køb olie kosttilskud hos Mecindo

Mecindo er stedet hvor du finder alt indenfor olie kosttilskud. I vores store udvalg finder du olier fra fisk, planter og frø. Flere er økologiske og fremstillet skånsomt, så flest mulige næringsstoffer bibeholdes i det færdige produkt.

Køb olie kosttilskud til billige priser fra mærker som Biosym, Nordic Naturals, Oil of Life, Udo’s Choice og mange flere. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene.