Oil of Life


Oil of Life - Økologiske olier af høj kvalitet  

 

Oil of Life, eller Livets Olie, er vegetabilske olieblandinger specielt sammensat, så du får tilført omega fedtsyrer til din krop. Ved at indtage Oil of Life giver du din krop næring og sunde fedtsyrer.

 

 

Oil of Life er olier af høj kvalitet og anvendes som kosttilskud. Olierne er fremstillet af bl.a. hørfrø, hampefrø, kæmpenatlys, kokos og sacha inchi. Udover olier indeholder Oil of Life's sortiment også en række safter, som bl.a. kan bruges til opblanding med olierne. 

 

Læs om de sunde omega-3-6-9 fedtsyrer til kvinder og mænd fra Oil of Life og om de gode koldpressede olier her i artiklen.

 

Hvad er Oil of Life?

Oil of Life er olier af høj kvalitet og anvendes som kosttilskud. Olierne er vegetabilske, og er fremstillet af bl.a. hørfrø, hampefrø, kæmpenatlys, kokos og sacha inchi. Ved at indtage Oil of Life giver du din krop næring og sunde fedtsyrer.

Oil of Life er godt for kroppens kredsløb, da kosttilskuddene indeholder omega-fedtsyrer. Den daglige dosis varierer fra produkt til produkt, og derfor bør du altid overholde den anbefalede daglige dosis der står anført på det enkelte produkt. 

 

Oil of Life til kvinder

Til kvinder har Oil of Life udviklet en lækker koldpresset olie. Olien er baseret på hørfrøolie og kæmpenatlysolie. Derudover er der tilsat egyptisk sortkommenolie fra Middelhavsområdet. Hørfrøolie indeholder ALA-fedtsyre der findes i vegetabilske fødevarer. Kroppen kan omdanne ALA til EPA og derefter DHA. EPA og DHA fås normalt gennem fiskeolie og ved at spise fisk.

Kæmpenatlysolie indeholder ligeledes de essentielle omega-fedtsyrer, og sammen med hørfrøolie er det en perfekt blanding. 

Derfor er Oil of Life et godt kosttilskud til kvinder der ønsker at opleve effekten af omega-fedtsyrernes virkning. Olien kan indtages rent, blandes i smoothies eller hældes over salater.

 

Oil of Life vægttab

Er du i gang med et vægttab eller tænker du at begynde? Når du dyrker motion – uanset om det er gåture, løbeture eller træning – bruger du dit kredsløb. Med et omega-fedtsyrekosttilskud styrker du kredsløbet effektivt. På den måde gør du noget godt for hele kroppen. 

 

Oil of Life produkter

Oil of Lifes findes i flydende form og i kapsel form. Du kan vælge mellem produkter specielt udviklet til kvinder og mænd her.

Oil of Life kapsler indeholder ALA-fedtsyre fra en hørfrøolie og kæmpenatlysolie blanding. Bryder du dig ikke om at indtage ren olie, er kapslerne et fantastisk valg til dig. Husk at kosttilskud altid kun skal fungere som et supplement til din kost.

 

Køb Oil of Life på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du hele udvalget af Oil of Life produkterne til billige priser. Vælg mellem bl.a. mellem Oil of Life til kvinder, Oil of Life til mænd, Oil of Life kapsler, Oil of Life premium og mange flere.

Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage.

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.