Nordic Naturals

Vidste du, at Nordic Naturals fiskeolie/omega-3 er fri for GMO og kunstige tilsætningsstoffer? Giv din krop dens daglige behov for DHA- og EPA-fedtsyrerne med et af de gode kvalitetsprodukter fra norske Nordic Naturals. Læs mere om Nordic Naturals her, og køb dine omega-3 kosttilskud allerede i dag. 


Nordic Naturals: Omega fedtsyrer til dig og din krop

Nordic Naturals er en norsk producent af fiskeolie kosttilskud, og siden 1995, hvor Joar grundlagde Nordic Naturals, er deres sortiment blevet større og større gennem årene. Joar studerede i Californien, og da han manglede et kosttilskud med fiskeolie, købte han et af de amerikanske produkter. 

Han blev slemt skuffet over den ækle smag produkterne havde i Amerika, og derfor tog han fiskeolie med fra Norge de efterfølgende gange hvor han rejste fra Norge til Amerika. Dem han gav den norske fiskeolie til, var imponeret over kvaliteten og at det ikke havde en fæl smag af fisk. I dag sælges Nordic Naturals’ omega-3 kosttilskud i flere end 30 forskellige lande, hvor Danmark er et af dem.

Forskellige typer omega-3 kosttilskud

Nordic Naturals fremstiller forskellige typer omega-3 produkter. Tilfælles har de, at de er fri for GMO, gluten og syntetiske smagsstoffer, farver og konserveringsmidler. Produkterne er FOS (Friend of the Sea) certificerede, hvilket betyder, at fiskeolien stammer fra bæredygtigt fiskeri der ikke påvirker naturen.

På Mecindo.dk finder du fiskeolie til både børn og voksne, og du kan vælge med eller uden smag, flydende eller kapselform og i forskellige styrker. 

Til voksne finder du:

 • Nordic Naturals torskelevertran med/uden D-vitamin (flydende)
 • Nordic Naturals torskelevertran (kapsler)
 • Nordic Naturals Ultimate Omega
 • Nordic Naturals Complete Omega
 • Nordic Naturals Ultimate Omega Xtra
 • Nordic Naturals Ultimate Omega D3 Sport
 • Nordic Naturals Algae Omega-3

Til børn finder du:

 • Nordic Naturals Ultimate Omega, junior (kan synkes eller tygges)
 • Nordic Naturals Omega-3 mini med jordbærsmag (flydende og kan drikkes)
 • Nordic Naturals Complete Omega junior (tyggevenlige)

Udvalget af de essentielle omega-3 fedtsyrer er stort, og tilmed børnevenligt. Mange børn bryder sig ikke at synke/sluge kapsler, og derfor er de tyggevenlige kapsler med citrussmag helt perfekte. 

Populære Nordic Naturals produkter

De mest solgte omega-3 kosttilskud fra Nordic Naturals er:


Du kan selvfølgelig frit vælge mellem alle Nordic Naturals produkter, men måske ét af de ovenstående produkter tiltaler dig.

Hvordan laver Nordic Naturals deres fiskeolier?

Fisken der bruges i fremstillingen af Nordic Naturals produkter, er som tidligere nævnt FOS certificerede. I levertran (cod liver) produkterne er der brugt 100 % vilde torsk, fanget i havet omkring Norge. I de andre omega-3 kosttilskud er der gjort brug af vildtfangede sardiner og ansjoser fra det sydlige Stillehav, samt Atlanterhavet. 

For at beholde det høje indhold af omega-3 fedtsyrer i det færdige produkt, går der ikke lang tid fra fisken er fanget til den er anvendt i et af produkterne. Der er faktisk kun tale om timer, fra fisken er fanget, til den er anvendt i produktfremstillingsprocessen. 
Det betyder altså, at når du køber et omega-3 kosttilskud fra Nordic Naturals, får du et fiskeolieprodukt af utroligt høj kvalitet – uden GMO, uden kviksølv, uden gluten og uden kunstige tilsætningsstoffer. 

Hvorfor er fiskeolie vigtigt?

Fiskeolie, eller omega-3 fedtsyre, er essentielle fedtsyrer der bidrager til hele kroppens hjertekredsløb. At noget er essentielt betyder, at kroppen har brug for det, for at kunne fungere optimalt. Fisk er den største og mest effektive kilde til omega-3 fedtsyrer, men nogle vegetabilske fødevarer har også indhold af omega3. 

Omega-3 er en flerumættet fedtsyre, og har en dokumenteret effekt i forbindelse med hjertesygdom og gigt i led. 
Det er indholdet af fedtsyrerne EPA og DHA der gør omega-3 helt fantastisk. EPA og DHA findes naturligt i kroppens cellemembraner, hvor membranen beskytter cellen. Hvis ikke tilstedeværelsen af EPA og DHA er stor nok, vil kroppen celler ikke blive optimalt beskyttet. 

Det skal du være opmærksom på

Hvis du får medicin med blodfortyndende virkning, kan fiskeolie forstærke virkningen af dette. Derudover bør du ikke indtage fiskeolie/omega-3 op til en operation. Stop gerne indtagelsen senest én uge inden operationen finder sted. 

Omega-3 i kosten

Omega-3 består af fedtsyrerne EPA og DHA, og det er primært i fede- og halvfede fisk du finder disse fedtsyrer. Herunder kan du se, hvilke fisk der har det største indhold af EPA og DHA pr. 100 gram:

 • Rå makrel – 2,3
 • Rå sild – 1,9
 • Marineret sild – 1,8
 • Dåse makrel – 1,8
 • Rå ørred – 1,3

ALA er også en fedtsyre, og denne kan kroppen til en vis grad omdanne til omega-3. ALA findes i vegetabilske fødevarer, primært olier, og er især vigtigt at indtage for vegetarer og veganere. Se hvilke vegetabilske fødevarer der indeholder mest ALA pr. 100 gram her:

Det anbefales at vi spiser 350 gram fisk hver uge, og heraf bør de 200 gram være fed fisk. Det er lige meget om du spiser frisk fisk, fisk på dåse, fiskefrikadeller eller fisk fra frost. Det vigtigste er, at du spiser de 350 gram fisk, for på den måde dækker du kroppens omega-3 behov. 

Hvis du vil have mere inspiration til at spise mere fisk, kan du læse mere på 2gangeomugen, hvor du får meget mere information om de forskellige typer fisk og tilberedning. 

Køb Nordic Naturals på Mecindo.dk 

Køb dit omega-3/fiskeolie kosttilskud på Mecindo.dk. Vi har et stort udvalg til både voksne og børn, til billige priser. Bestil dit omega-3 kosttilskud i dag, og få det leveret indenfor kun 2-4 hverdage.
Udover omega-3 kosttilskud fra Nordic Naturals finder du også håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og meget andet her på Mecindo.dk. Suppler evt. din kost og dit omega-3 tilskud, med en daglig multivitaminpille.

Du finder hele vores udvalg af multivitaminer her. Vidste du f.eks., at du som gravid bør undgå rovfisk og tun på dåse? Disse typer fisk indeholder mere tungmetaller end andre, og derfor anbefales hverken gravide eller børn under 3, at spise dette. Skulle du have spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

Læs mere Skjul