Anvendelsesområder

viser 1 til 48 af 252 (6 sider )

Kosttilskud til ethvert behov

Er du på jagt efter et kosttilskud til et helt specifikt problem? I vores kategori ”kosttilskud – anvendelsesområder”, finder du kosttilskud som er sammensat så de kan tilgodese individuelle og helt særlige behov. Måske mangler du energi i hverdagen, eller er du kommet i overgangsalderen eller vil du gerne støtte dit kredsløb? Så er det her du finder kosttilskuddene. 

Læs mere om de forskellige kosttilskud og deres anvendelsesområder herunder – eller klik dig ind på de forskellige kategorier og køb dit nye kosttilskud allerede i dag. 

 

Hvilket kosttilskud skal du vælge?

Et kosttilskud bør altid kun fungere som et supplement til en ellers sund og varieret kost. Det betyder altså, at et kosttilskud aldrig kan erstatte en sund kost. Hvilket kosttilskud du vælger, bør derfor afhænge af, hvordan din kost er sammensat. 

 

Vælg dit kosttilskud ud fra dit behov

Mangler du overskud i hverdagen, har du svært ved at falde i søvn eller vil du bare gerne supplere din kost med et godt kosttilskud? Så finder du et stort og bredt udvalg af kosttilskud her på Mecindo. Læs videre hvis du gerne vil blive lidt klogere på de forskellige kategorier, som du finder kosttilskud indenfor. Du kan også klikke dig ind på anvendelsesområderne for at læse mere. 

En gammel indisk tilgang til sundhed, som tager udgangspunkt i de tre ”doshaer”: vata, pitta og kapha. Kosttilskuddene indeholder bl.a. boswellia, gurkemeje og gotu kola. 

Understøt dit blodsukker med en sund kost og supplér evt. med kosttilskud. Nogle kosttilskud indeholder bl.a. mineralet chrom, som bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Mangler du energi i hverdagen? Sørg for at få frisk luft, motion og spis sundt. Du kan evt. supplere med et kosttilskud der indeholder ginseng, som bidrager til mentalt overskud. 

Skal det være nemt og enkelt at supplere din kost med et kosttilskud, så kan du vælge en af vores mange helsepakker – sammensat af enten os eller vores leverandører. Det er her du finder helsepakker til hud, muskler og led og energi.  

Støt dit immunforsvar med kosttilskud der bl.a. indeholder C-vitamin som bidrager til immunforsvarets normale funktion. Klik dig ind og se hele udvalget af kosttilskud der understøtter immunsystemet.

Vil du gerne støtte dine knogler? Med kosttilskud der bl.a. indeholder calcium (kalk), som bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, er det muligt. 

Kolesterol findes naturligt i blodet, men mængden af kolesterolet bør være normalt og ikke for højt (LDL). I kategorien finder du bl.a. Reg’activ Kolesterol med indhold af plantesteroler som bidrager til vedligeholdelse af et normalt kolesterolniveau i blodet.

Kosttilskud som bidrager til et normalt kredsløb i kroppen, bl.a. Padma Plus som indeholder hvidtjørn der bidrager til at vedligeholde normal perifer blodgennemstrømning i benene, samt i hænder og fødder. 

Er du i overgangsalderen? Så kender du sikkert til hede- og svedeture. Kosttilskud med salvie medvirker til at mindske ubehag i forbindelse med overgangsalderen, f.eks. svedeture. Se alle kosttilskud til dig i overgangsalderen, her i kategorien. 

Slankekur eller vedligeholdelse af vægten? Suppler din sunde livsstil med et kosttilskud. Prøv f.eks. Nupo Slim Boost Fill My tummy som med sit indhold af naturlig fiber fra glucomannan, absorerer vand og giver en øget mæthedsfornemmelse. 

Har du svært ved at falde i søvn? Kosttilskud for en sund søvn og en lettere indsovningsfase, indeholder bl.a. baldrian og humle.

Udrensende produkter med indhold af bl.a. marietidsel der støtter en normal leverfunktion. 

Understøt dine urinveje med f.eks. Mezina Roseberry som med sit indhold af hisbiscus, bidrager til urinvejenes normale funktion. 

 

Køb de bedste kosttilskud hos Mecindo

Hos Mecindo finder du altid et stort, bredt og billigt udvalg af de bedste kosttilskud til ethvert behov. Uanset om du mangler et kosttilskud når du er gravid, et kosttilskud til din træning eller slankekur, eller måske et kosttilskud der kan bidrage til mere energi, så finder du det hos os. 

Vi har ofte tilbud på kosttilskud og gør alt for at kunne give dig de bedste priser. Køb dine kosttilskud, uanset anvendelsesområde, på mecindo.dk