Ayurveda

Til krop og sind.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 21

Ayurveda

Ayurveda te af Ashwagandha Te Pulver.

Denne fantastiske te, som laves på Ashwagandha te pulver, har en helende og afslappende effekt på kroppen, og man bør drikke en kop af denne sunde te hver eneste dag. Den menes at kunne styrke immunsystemet efter sygdom, at hjælpe mod stress, give energi og modvirke træthed.
Teen drikkes ligeledes traditionelt af folk, som har svært ved at koncentrere sig; og for at modvirke angst og hjælpe til en bedre hukommelse. Så der er rent faktisk slet ingen grund til ikke at indtage Ashwagandha te pulver, som også kan kommes i smoothies, juice eller mælk, hvis du ikke kan lide det som te. 

Spis ayurveda kost og kom i balance!

Indenfor Ayurveda kost taler man om at spise efter sin type, for ayurveda filosofien handler om at skabe balance. Ens kost og spisevaner skal sammensættes efter, hvilken ayurveda type man er, og dette kan man finde ud af ved en simpel test. Hos Mecindo kan du købe nogle produkter, som man bruger indenfor ayurveda kost. Ghee er et meget brugt fedtstof i Indien, det er klaret smør og tåler stegning ved høje temperaturer. Schisandra bærret er meget brugt for dets sundhedsfremmende egenskaber, og hos Mecindo kan du købe det som pulver, som du kan blande i juice eller vand.