Marietidsel

Hvad er marietidsel?

Marietidsel, på latin silybum maranium, er en velkendt plante og kan blive op til hele to meter høj. Oprindeligt stammer marietidslen fra landene i Middelhavsområdet, men i dag vokser den også vildt i Danmarks natur. Planten ses af mange som ukrudt, men faktisk har marietidsel været brugt som naturmedicin gennem flere århundreder. 

Køb kosttilskud med marietidsel på mecindo.dk 

Vælg dit kosttilskud med marietidsel her. Du kan vælge mellem brands som Immitec, Natur Drogeriet, New Nordic, Solaray og Terranova. Marietidselkosttilskud findes både som kapsler og tabletter. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.