Marietidsel

Køb dine kosttilskud med marietidsel på mecindo.dk. Se hele udvalget her på siden, og køb dit marietidselkosttilskud online i dag. Gennem tiden og dagen i dag, bruger mange marietidsel i forbindelse med leveren. Læs mere nederst på siden.

Hvad er marietidsel?

Marietidsel, på latin silybum maranium, er en velkendt plante og kan blive op til hele to meter høj. Oprindeligt stammer marietidslen fra landene i Middelhavsområdet, men i dag vokser den også vildt i Danmarks natur. Planten ses af mange som ukrudt, men faktisk har marietidsel været brugt som naturmedicin gennem flere århundreder. 

Frø fra marietidslen indeholder kulhydrater, umættede fedtsyrer og silymarin. Det er netop silymarin der er et spændende stof, og som menes at have en gavnlig effekt på leveren. Silymarin består af tre plantefarvestoffer: silybin, silydianin og silychristin. Hvad disse tre stoffer tilsammen er godt for, kan du læse mere om herunder.


Hvad er marietidsel godt for?

Læs om marietidslens virkning her: Når marietidslen gennem århundreder er blevet anvendt som naturmedicin skyldes det, at marietidslen har vist sig at have en gavnlig effekt på leveren. At marietidsel rent faktisk har en gavnlig effekt på leveren og eventuelle skader, er aldrig blevet endeligt bevist og dokumenteret. Derfor bygger dette afsnit udelukkende på observationer. Marietidsel er bl.a. blevet anvendt i forbindelse med behandling af leverskader. 


Er der bivirkninger ved marietidsel?

Der er ikke dokumenteret bivirkninger ved brug af marietidsel. Hold dig altid til det enkelte kosttilskuds dagligt anbefalede dosis. På den måde er du sikret, at du hverken indtager for lidt eller for meget marietidsel. Skulle du opleve bivirkninger, bør du stoppe brugen af dit kosttilskud. 


Køb kosttilskud med marietidsel på mecindo.dk 

Vælg dit kosttilskud med marietidsel her. Du kan vælge mellem brands som Immitec, Natur Drogeriet, New Nordic, Solaray og Terranova. Marietidselkosttilskud findes både som kapsler og tabletter. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul