Naturmedicin mod overgangsalderen

Mod hedeture og andre gener.

Når kvinder kommer i overgangsalderen, lider mange af svedeture, humørsvingninger, udtørring etc. I denne periode i dit liv er det vigtigt, at du lever sundt, lytter til din krop, lærer at din krop forandrer sig og at du sørger for at få især de rigtige fedtstoffer tilført. 

Der findes en del naturmedicin mod overgangsalder og et rigtig godt tilskud er kæmpenatlysolie, som indeholder store mængder omega 6 fedtsyrer, som din krop har ekstra brug for i denne periode af dit liv. 

Fortsætter symptomerne, selvom du tager naturmedicin mod hedeture mv., så er det en god idé, at du kontakter din læge.


Viser 1 til 19 af 19 (1 sider)

Naturmedicin mod overgangsalderen

Hvorfor kæmpenatlysolie?

Kæmpenatlysolie er en god naturmedicin mod overgangsalder. Olien bliver udvundet af frøene fra planten kæmpenatlys. Olien indeholder gammalinolensyre - GLA - som er den flerumættede fedtsyre, omega-6. Omega 6 er en af de essentielle fedtsyrer, og den kan du let være i underskud af, når du er i overgangsalderen.

 Et underskud af GLA påvirker din hormonbalance, du kan få hovedpine og nogle lider også af svimmelhed. GLA hjælper desuden din hud med at holde sig fugtig og hjælper mod udtørring i f.eks. skeden, sådan at du bevarer din fugtighed og forhåbentlig din sexlyst.

 Prøv f.eks. Natures Aid Økologisk Natlysolie, som er en naturmedicin mod hedeture såvel som mod andre problemer forbundet med overgangsalderen hos kvinder.


Lider du af nogle sygdomme, bør du dog altid kontakte din læge, før du begynder at tage anden medicin end den lægen udskriver.

Hvad man jeg ellers gøre for at komme igennem overgangsalderen?

  • Spis vegetabilske proteiner(bælgfrugter)
  • Spis de langsomme kulhydrater(groft)
  • Spis flere grøntsager
  • Sørg for at få rigeligt omega 3 og 6
  • Spis bær frem for frugt
  • Spis ekstra meget fisk
  • Spis nødder