Vælg Kategori

Glidecreme

Glidecreme er et produkt, der kan bruges, hvis I har brug for ekstra fugt og glideevne til jeres sexlege. Glidecreme bruges ikke kun ved vaginal tørhed men også til at øge intensiteten under samleje og sexlege.

Køb glidecreme på Mecindo.dk; her kan du læse om de enkelte produkter i fred og ro og vælge det eller de produkter, som du gerne vil prøve. Det er nemt og hurtigt.

Kondomer og vandbaseret glidecreme

Bruger I kondom under samleje, er det vigtigt at bruge en vandbaseret glidecreme, som skåner det gummi, som kondomet er fremstillet af, og øger elasticiteten i det.

 Vandbaseret glidecreme øger sikkerheden under samleje, for selvom glidecremen ikke forhindrer graviditet, hjælper den med til, at kondomets holdbarhed øges. 


Brug silikone glidecreme til kropsmassage

Hvad, der er den bedste glidecreme, er naturligvis en smagssag, men de forskellige glidecremer kan bruges til forskellige formål.

Den silikonebaserede creme er et rigtigt godt produkt til kropsmassage, der kan gøre jeres forspil intimt og personligt. Og det er praktisk ikke at skulle skifte produkt, når kropsmassagen udvikler sig til intimmassage og sexleg. Silikonebaseret glidecreme er også den bedste glidecreme, når I bruger sexlegetøj fremstillet i silikone, glas og andre hårde materialer. 


Øget intensitet med en oliebaseret glidecreme

En oliebaseret glidecreme må ikke bruges sammen med kondomer og sexlegetøj fremstillet i PVC. Den oliebaserede creme er særdeles behagelig og hudvenlig og øger friktionen under samleje. 

Samtidig får den oliebaserede creme sexlegetøjet til at glide behageligt, og olien får jer til at føle, at I kommer endnu tættere på hinanden under samleje. 


Økologisk glidecreme

Hos Mecindo kan du også købe økologiske glidecremer, der er baseret på naturlige og kemikaliefri ingredienser og er 100% fri for hormoner og parabener. Den økologiske glidecreme er fri for duft og smag og er fremstillet af ting som hørfrø ekstrakt, guar gummi, shea smør, mandelolie etc.