Fodpleje

Effektive fodplejeprodukter

Hos Mecindo.dk har vi et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig til at passe godt på dine fødder. Herunder kan du se med hvilke præparater, du kan forebygge og kurere, så dine fødder får den bedste behandling.

Mecindo tilbyder en lang række produkter inden for fodpleje, som er specifikt rettet mod pleje og behandling af fødderne. Compeed er en af de førende producenter.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 138 (3 sider )

Det er vigtigt, at vi tager vare på vores fødder. De er kroppens fundament og har stor betydning for resten af kroppens bevægeapparat, så de kræver derfor lidt ekstra opmærksomhed og pleje, hvis de skal fungere optimalt.

Du kan hurtigt opnå sunde fødder,så du ikke kommer til at døje med knyster, ligtorne og hælrevner. Herunder kan du se hvilke du kan forebygge og kurere disse lidelser, så dine fødder får den bedste behandling.

Kærlig fodpleje hver dag

Dine fødder har det bedst, hvis de bliver plejet dagligt, en god start kan være at smøre sine fødder efter badet, med en blødgørende creme der indeholder carbamid, for at bevare huden sund og stærk. 

De blødgørende stoffer tilfører fugt og genopbygger hudens naturlige fugtbalance, så du opnår velvære med bløde smidige fødder. 

Med Eucerin fodcreme 10%, får dine fødder tilført den nødvendige fugtighed og mælkesyren i cremen modvirker, at huden sprækker. Den har en let konsistens som hurtigt trænger ind i huden og den er god også til sensitiv hud.

Scholl hard skin er ligeledes en blødgøringscreme med langtidsvirkende effekt på 24 timer, der virker uden at fedte.

Husk at pleje og klippe dine negle

Klipning og pleje af negle skal helst gøres regelmæssigt og korrekt. Invester i en god negleklipper Hvis neglene klippes skævt ned i siderne kan du risikere at få nedgroede tånegle, hvilke kan give infektion og smerter. 

Specielt diabetikere skal passe på med selv at udføre fodpleje og klippe sine negle for langt ned, da de ofte har mindre følesans i fødderne, er de særligt udsatte for skader og healingsprocessen er ligeledes tilsvarende dårlig.

Læs mere Skjul