Fodpleje

Effektive fodplejeprodukter

viser 1 til 48 af 152 (4 sider )

Hvorfor er fodpleje vigtig?

Fødderne bliver ofte overset når det kommer til kropspleje. Når kroppen smøres ind i creme eller når sæben fordeles på kroppen i badet, glemmer mange at smøre- eller sæbe fødderne inde. Glemmer du at vaske fødderne med sæbe – også mellem tæerne – kan du opleve at få tør hud, kløe eller ildelugtende fødder. Læs mere om god fodpleje her på siden, og bliv klogere på hvad du kan gøre når først et problem med fødderne opstår. 

 

Problemer med fødderne

Oplever du problemer med fødderne? Måske er der kommet en stor del hår hud på hælen? Revner huden eller klør den? Eller er du blevet smittet med fodvorter? Heldigvis kan du gøre noget for at slippe af med det igen, og få de flotte og bløde fødder tilbage igen. 

 

Hård hud på fødderne

Har du fået hård hud på fødderne? Vil du gerne af med det igen? Så har vi et bredt udvalg af produkter der behandler hård hud. I udvalget finder du:

Fodfile: Brug en fodfil dagligt og få bløde og smidige fødder igen. Du kan bruge fodfilen dagligt. Slut evt. af med at smøre fødderne ind i en fodcreme der fugter og giver fødderne næring. 

Plastre: Et plaster som f.eks. Compeed, blødgør den hårde hud så den nemmere kan fjernes.

Cremer: Cremer til behandling af hård hud på fødderne, er den type produkt du finder flest af her på Mecindo. Cosborg fodcreme blødgør hård hud og giver fugt til huden. Cremen er tilsat menthol der virker kølende. Andre cremer som Baby Foot fodcreme giver intensiv fugtpleje så hård hud forebygges.

Fodpakning: Produktet fra Baby Foot er engangssokker der påføres fødderne efter et fodbad. Fodbadet gør at huden blødes op så sokken virker bedre. Efter en uges tid vil huden begynde at skalle, og den hårde hud forsvinder. 

 

Fødder klør

Kløende fødder kan skyldes tørre fødder, snavsede fødder eller fodsvamp. Tørre fødder har brug for fugt og næring, hvilket du giver dem ved dagligt at massere en fed fugtighedscreme ind i huden. Er du ramt af fodsvamp skal det behandles – kontakt din læge hvis du har mistænke om at der er tale om fodsvamp. 

 

Smerter i fødderne

Har du smerter i fødderne? Smerter i fødderne kan komme af at have gået eller stået mere end normalt. Smerterne kan også komme af at have hård hud, fodvorter eller revner. 

Er der tale om hård hud, skal du læse afsnittet om hård hud herover. Er der derimod tale om revner i huden kan du gøre brug af et produkt der specielt er udviklet til at fremme helingen og pleje den skadede hud. Er revnen på hælen, kan du bruge et hælplaster eller en hælcreme. Fodvorter behandles på forskellige måder, bl.a. med:

Scholl Freeze Vortefjerner eller Wartner Vorte Frysebehandling der effektivt fryser vorten væk

Wartner Vortepen eller Vortefri Pen der ætser vorten væk

Der er mange flere produkter til vortebehandling end disse, og du finder dem alle under kategorien ”Fodvorter”. 

 

Varme fødder

Varme fødder er i sig selv ikke generende, men hvis du sveder meget i forbindelse med varme fødder, kan det hurtigt blive irriterende. Fødder der er i sko og strømper hele dagen får det hurtigt varmt. Når kroppen skal af med varme sveder den – det samme gælder fødderne. Hvis du sveder meget på fødderne, er det vigtigt at du vasker dem hver dag. 

Du kan med fordel bruge en deodorant specielt fremstillet til fødder. Scholl Fresh Step fodspray forebygger dårlig lugt fra fødderne i op til 24 timer. Fodsprayen fra Cosborg frisker fødderne op og holder dem tørre hele dagen. Sprayen er antiperspirant og hæmmer bakterievækst samtidig med den fjerner dårlig lugt. 

Hvis du vil gøre lidt ekstra for dine fødder og dig selv, kan du skifte sokkerne derhjemme ud med Boody sokker. Sokkerne fra Boody fremstilles af bl.a. bambusfibre der er utroligt åndbare. 

 

Tørre fødder

Tørre fødder kræver omgående pleje for at genvinde fugt og blødhed. Det er noget du nemt kan gøre med en af de mange fugtgivende fodcremer. Smør fødderne dagligt med en god fodcreme – du kan evt. gøre det inden sengetid så cremen kan virke natten igennem. Se hele vores udvalg af fodcremer, og vælg det produkt der passer til dig og dine fødder. Vi har cremer med og uden parfume.

 

Hælrevner 

Er dine hæle revnede? Det gør utroligt ondt og forsvinder ikke altid lige med det samme. Hjælp huden til at hele og lindr dine smerter med et af produkterne der behandler hælrevner. Typisk opstår hælrevner hvis fødderne i længere tid har været våde eller fugtige. 

 

Ligtorne

En ligtorn opstår når huden reagerer efter længere tids tryk eller pres. Ligtorne er tørre, har en hård kerne og gør som regel ondt. Nogle forveksler ligtorne med fodvorter, men det er to helt forskellige hudlidelser. 

Fodvorter opstår pga. vira i huden, mens ligtorne som sagt opstår pga. tryk eller pres. Det betyder også, at de skal behandles på hver deres måde. En ligtorn smitter heller ikke som en fodvorte.

I behandling af ligtorne kan du anvende Comeed plaster eller Scholl ligtorne behandling. Vi har også produkter fra andre producenter her på Mecindo.dk, og du finder dem alle under kategorien ”Ligtorne”. 

 

Produkter til fodpleje

Du bør ikke kun begynde at pleje din fødder når først problemet er opstået. En god fodpleje kan forebygge mange problemer, og så vil dine fødder føles bløde og sunde. Brug gode fodcremer så fødderne tilføres fugt og bliver modstandsdygtige overfor udefrakommende bakterier. Ved at file fødderne jævnligt holdes den hårde hud væk, og du kan beholde dine bløde fødder.

Negleklip skal du også huske! Lange negle kan gnave i huden og gå mod skoene. Det kan hurtigt resultere i gener der påvirker dig når du går.

Efter bad er det altid vigtigt at du omhyggeligt tørrer dine fødder – også grundigt mellem tæerne. Hvis huden mellem tæerne ikke tørres og er fugtig, kan der opstå svamp der er sværere at komme af med.

 

Køb fodplejeprodukter hos Mecindo.dk 

På Mecindo.dk finder du et stort og spændende udvalg af produkter til din daglige fodpleje. Vi har produkter der behandler fodvorter, ligtorne, revnede hæle, hård hud og tør hud. Desuden har vi negleklippere, file og fodspray i alle afskygninger. Bestil online og få dine varer leveret inden for 2-4 hverdage. Du kan altid kontakte vores kundeservice på mail eller telefon hvis du har spørgsmål.