Sov godt

En god nats søvn

Der findes ikke noget værre, end når man ikke sover godt. Derfor har vi hos Mecindo samlet (næsten) alt det, du kan få brug for, for at få en god søvn, under samme kategori. Vi kalder den 'Sov godt', og det håber vi, du kommer til.
Leder du efter sovepiller kan du også se vores udvalg af sovemedicin
Nogle gange kan det også virke beroligende og afslappende med en dejlig kop te før sengetid - husk at vælge en koffeinfri udgave!

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Sov godt, selv med snorken

Hvad enten dine søvnproblemer skyldes, at du snorker, at din partner snorker, at du har problemer med at falde i søvn eller andet, så siger vi: køb hørepropper, et næseplaster, lidt beroligende te eller nogle baldrian tabletter og sov godt! Hvis du ikke sover godt, så får du heller ikke en efterfølgende god dag, og det går både ud over dig, din arbejdsplads, din partner og dine børn, især hvis du har haft en nat med rigtig dårlig søvn. 

Sov godt efter en god kop te eller kaffe

Dårlig søvn skyldes mange ting, og hvis dit problem er, at du ikke kan falde i søvn, så prøv at drikke en kop urtete om aftenen. De gode teer fra f.eks. Pukka eller Yogi indeholder beroligende urter, og får dig både til at slappe af og til at stresse af - en te med kamille og beroligende urter eller en Rooibos Vanilla giver ro og forbedrer din indslumring. Der er mange flere teer at vælge imellem, og fælles for dem er, at det er økologisk, koffeinfri te. Elsker du din aftenkaffe, så kan du prøve at købe en koffeinfri kaffe, den fås både som instant og som malede bønner. Du kan også vælge tabletter med det beroligende baldrian, der hjælper dig med at falde til ro.

Sov godt på trods af snorken

Skyldes dine søvnproblemer, at du snorker, så føler du måske, du har sovet godt nok, men vågner alligevel op med hovedpine, ømhed og irritationer, og så har du sikkert ikke sovet godt alligevel. Prøv med næsestrips, næsespray, sugetabletter etc., og køb så også et par ørepropper til din partner, så kan han eller hun også få en god nats søvn!

Læs mere Skjul