Radicover

Vidste du at din mobil, tablet og en babyalarm afgiver mobilstråler? Mobilstrålerne påvirker din krop og dit generelle velvære, og derfor kan det være en rigtigt god idé at bruge et mobilcover fra Radicover. Et Radicover beskytter dit mod mobilstrålerne – uden at påvirke telefonens funktioner.


viser 1 til 48 af 65 (2 sider )

Hvad er radicover?

Radicover er både navnet på virksomheden og deres produkter. Det er Enrico Kaarsberg der i 2014 grundlagde Radicover efter et års research og tests af forskellige produkter. Radicover beskytter mod stråling fra telefoner, tablets og babyalarmer og kan bruges af alle. 


Hvad er mobilstråling?

Mobilstråling er stråler der udsendes fra din telefon, tablet eller babyalarm der sendes signaler mellem to enheder. En mobiltelefon afgiver f.eks. mobilstråler når den modtager eller sender en SMS, Snapchat, downloader opdateringer eller ved ind- og udgående opkald. 

Det er meget forskellige hvor mange stråler den enkelte mobiltelefon afgiver, men ét er klart: strålerne påvirker kroppen hver gang.

Der er også forskel på hvor meget stråling et barn og en voksen optager. Børn har en tyndere hjerneskal hvilket resulterer i, at strålerne har lettere ved at trænge ind til hjernen end hos en voksen. Faktisk optager et 10årigt barn op til 60 % flere mobilstråler end en voksen. 


Bivirkninger ved mobilstråling

Når du bruger mobiltelefon dagligt, eller har den liggende tæt på hovedet om natten kan du få bivirkninger der påvirker din dagligdag og søvn. Bivirkningerne kan være:

 • Hovedpine
 • Træthed
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnproblemer

Der er altså gode grunde til at bruge et Radicover der beskytter effektivt mod mobilstrålerne. 

Bivirkninger opstår især hvis du taler i din mobiltelefon mere end 30 minutter om dagen, har din mobiltelefon tæt på kroppen det meste af dagen eller sover med den tæt på hovedet og kroppen.


Produkter fra Radicover

På mecindo.dk finder du Radicover til flere mobilmærker, modeller og tablets samt babyalarmer. Til mobiltelefoner finder du covers til iPhones og Samsung telefoner. Coverne er lavet af læder eller kunstlæder og har en membran der beskytter mod mobilstråler. 

Til iPhones finder du Radicover til bl.a. iPhone 6/7/8, iPhone Xs Max og iPhone 11

Til iPads finder du Radicover til både iPad Pro og iPad 2, 3 og 4.

Til Samsung finder du Radicover til bl.a. Samsung S6 og Samsung S7

Vil du gerne beskytte din baby mod stråler fra babyalarmen finder du en Radicover babylarmpose i to forskellige størrelser:

Babyalarmen læges i Radicover posen hvorefter babyen beskyttes mod op til 97 % af strålingen. 


Gode råd om mobilstråling

Uanset om du bruger et Radicover eller ej, er her nogle råd du med fordel kan gøre brug af for at reducere mængden af mobilstråler som du modtager i løbet af dagen.

 • Når du ringer fra din telefon, kan du vente med at tage telefonen op til øret, indtil opkaldet er gået igennem. 
 • Brug et headset/høretelefoner med mikrofon når du taler i mobiltelefon.
 • Lad telefonen ligge i et andet rum end soveværelset, når du sover om natten.
 • Tal så kort tid i din telefon som muligt.
 • Opbevar ikke din mobil i lommen i løbet af dagen. Opbevar den hellere i en taske, på et bord eller i en skuffe. 
 • Sluk for 3G/4G på din mobil og tablet når du ikke bruger det. Det er især disse to signaler der afgiver mange mobilstråler.

Du kan sagtens have din mobil i soveværelset hvis du bruger den som alarm. Dog skal du slå mobilens flyfunktion til hvorefter al stråling forsvinder. Vær opmærksom på, at når telefonen er på flytilstand, kan du hverken ringe eller modtage opkald.


Hvordan kan du være sikker på, at Radicover virker?

Radicover gør brug af akkrediterede og uafhængige internationale og danske laboratorier. Nogle af de tests der bliver gennemført, sker i Tyskland hvor Radicover samarbejder med CETECOM. 

Når du bruger et cover fra Radicover, eller en pose til f.eks. babyalarmen sker beskyttelsen ved én af følgende måder:

 • Strålerne blokeres pga. coverets anti-strålingsmembran
 • Strålerne omdirigeres gennem en de-tuning af mobilens antenne

Alt efter beskyttelse reduceres strålingen fra 86-91 % på mobiltelefoner og 37-55 % på tablets. Grunden til at reduktionen ved tablets er lavere skyldes, at coveret er åbent og ikke lukket som ved mobiltelefoner. 


Køb Radicover på mecindo.dk

Find og køb dit Radicover til mobil, iPad og babyalarm her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Et radicover beskytter effektivt mod mobilstråler, så du kan undgå hovedpine, koncentrationsbesvær, søvnproblemer og meget mere.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul