Om os

Mecindo.dk er en online sundhedsbutik, som blev grundlagt i 2012. Mecindo.dk bestræber sig på at imødekomme ønsket om, at kunne bestille sundhedsartikler, kosttilskud og meget andet online og få dem leveret direkte til døren i diskret indpakning.

Din ordre bliver modtaget og behandlet af vores dansktalende kundeservice, som du kan kontakte på mail og facebook.

Hos Mecindo.dk tilbyder vi et bredt sortiment af varer og giver dig adgang til markedets billigste priser på en lang række produkter. Vi bestræber os på altid at være konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne.

Hvis du søger et produkt, som vi ikke allerede har på webshoppen, eller finder en pris på hos en anden butik, som du mener er for høj, opfordrer vi dig til at kontakte os, hvorefter vi forsøger at skaffe produktet hjem til en lavere pris.

Som kunde hos Mecindo.dk kan du handle, når du har tid. Vi tilbyder 100 % anonymitet, samtidig med at du kan springe køen over og handle 24 timer i døgnet.

Når du handler med mecindo.dk, kan du kun bestille varer online via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Sådan handler du hos os

  1. Find den eller de varer du ønsker. Læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Vores kundeservice holder åbent alle hverdage

Du kan kontakte os på e-mail info@mecindo.dk, svartiden for emails er en hverdag.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden under menupunkt  "min konto" eller sende en e-mail til info@mecindo.dk

 

Mecindo.dk ejes og drives af Web Nordic A/S.

Information om Web Nordic A/S

Selskabsform: Aktieselskab

CVR-nummer: 12072279

Etableringsår: 1988

Adresse: H.C. Andersens Boulevard 11, 1553 København K

E-mail: info@mecindo.dk

Web: mecindo.dk

 

Regler ved køb af håndkøbslægemidler:

Der gælder særlige regler for salg af håndkøbslægemidler og du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende:

Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler hos Mecindo.dk, er fyldt 15 år eller derovre. Generelt er aldersgrænsen for håndkøbsmedicin 15 år, men der er ligeledes 18 års aldersgrænse for køb af svage smertestillende lægemidler, der forhandles i detailhandelen uden for apotekerne. For håndkøbsmedicin, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen, cyclizin og/eller paracetamol (såkaldte svage smertestillende lægemidler) gælder aldersgrænsen på minimum 18 år. 

Mecindo.dk kan til et hvert tidspunkt afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som på medicinpriser.dk er mærket HX18 (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

HF betyder du kan købe lægemidlet i ubegrænset mængde. HV betyder, at håndkøbslægemidlet er til veterinær brug. Du kan købe lægemidlet i ubegrænset mængde.