Hårfjerning

Hos Mecindo har vi et meget stort udvalg af produkter inden for hårfjerning og intim hårfjerning. Så for at komme af med uønsket hårvækst kan du trygt gå på opdagelse i vores sortiment, og du vil finde de produkter, der passer bedst til din situation. Også produkter til intim hårfjerning kan vi tilbyde.

Kundernes favoritter


Bliv hårfri med mange forskellige produkter

Er ønsket lækre, glatte ben, ditto armhuler eller helt hårfri intimområder, så find det bedst egnede hårfjerningsprodukt på siden her. Vi tilbyder forskellige produkter, der fungerer på hver deres måde, herunder hårfjerningscremer, strips, voks, olie og roll on kits. Så kan man fjerne hår på den måde, der passer en selv bedst.


Vælg produkt efter din hudtype

Udover de forskellige typer produkter til hårfjerning findes det enkelte produkt ofte også til henholdsvis normal hud og til særlig sensitiv hud. Det er særlig vigtigt at være opmærksom på dette, da uønsket hårvækst, der fjernes, kan skabe lidt irritation på huden. Har du sensitiv hud, gå da efter produkter tilhårfjerning specielt lavet til dette.


Sådan bruger du produkter mod uønsket hårvækst

Der vil altid være en vejledning til brug af det enklete produkt med i emballagen, da der kan være forskelle mellem, hvordan produktet mod hårfjerning bruges. Generelt kan man dog sige, at det altid er hensigtsmæssigt at læse brugsanvisningen grundigt før brug af det, nøje at følge anvisningerne med hensyn til påføring af produkt og holde den anbefalede tid, hvor produktet skal virke og igen fjernes. Hvis du ikke bruger produktet korrekt, kan det nemlig skade huden. Så vær omhyggelig med hårfjerningsprodukter. Og hvis det skulle begynde at svie eller kløe på huden, mens du er i gang med at fjerne hår, så fjern straks produktet med masser af vand.


Det er også en god idé at starte med at teste på et lille hudområde først, vente 24 timer og se, om du kan tåle produktet. Hvis huden virker og ser irriteret ud, så er det ikke det rigtige produkt til din hud, og du må prøve med et af de andre produkter, som vi tilbyder hos Mecindo.

Der må generelt heller ikke kommes creme på området i op til 72 timer efter, hvor der er brugt et hårfjerningsmiddel. Og så må produkter til hårfjerning ikke benyttes på åreknuder, modermærker, på ar, på sår eller på solforbrændt hud.


De intime områder

Særligt når det gælder intim hårfjerning, skal man være meget påpasselige med at følge brugsanvisningen, da huden ofte er ekstra tynd i disse områder, som kan være bikinilinien og under armene. Ligeledes anbefales det, at man venter 24 timer med at bruge antiperspirant under armene efter en hårfjerning. 

Læs mere Skjul