Hårfjerning

Hvad er hårfjerning?

Hårfjerning er at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen, men især ansigt, ben, arme, krop og intimrådet. Både mænd og kvinder kan gøre brug af hårfjerning, og eftersom udvalget af hårfjerningsprodukter stiger, vælger flere og flere at fjerne hårene selv hjemme. Måden hvorpå håret fjernes varierer, men til fælles har måderne, at de fjerner hårene i kortere eller længere tid. Nogle hårfjerningsmetoder fjerner endda hårene permanent.
 

Hårfjerningsprodukter på Mecindo.dk

Er ønsket lækre, glatte ben, ditto armhuler eller helt hår fri intimområder, så find det bedst egnede hårfjerningsprodukt på siden her. Vi tilbyder forskellige produkter, der fungerer på hver deres måde, herunder hårfjerningscremer, strips, voks og roll on kits. Så kan du fjerne hår på den måde, der passer dig selv bedst.
 
Er du i tvivl om, hvordan de forskellige produkter anvendes? Der er stor forskel på hvordan en voks og en hårfjerningscreme bruges. Læs med herunder, hvor du får en kort beskrivelse af de forskellige hårfjerningsmetoder:
 

Voks

Med voks er det nemt at fjerne hele hår. Voksen opvarmes til den rette temperatur og påføres hårene, hvorefter voksen trækkes af ved hjælp af strips. En voksbehandling sørger for, at der går op til 4 uger før næste behandling er nødvendig. Du kan bruge opvarmet voks, voksstrips eller en roll-on applikator til hårfjerning. Læs altid det enkelte produkts vejledning – her ser du også om voksen skal trækkes af med- eller mod hårenes retning. På Mecindo.dk finder du voks fra mærker som Veet og Parissa. 
 

Hårfjerningscreme

En hårfjerningscreme påføres området hvor hårene ønskes fjernet. Lad cremen virke og fjern hårene med vand. Sørg for at fjerne alle cremerester. En hårfjerningscreme bør ikke bruges på tynd hud og i intimområdet. Find hårfjerningscreme fra bl.a. Veet og Camette.
 

Hårvæksthæmmer

Vil du gerne reducere uønsket hårvækst på kroppen? En hårvæksthæmmer påføres de områder hvor den uønskede hårvækst er, hvorefter hårvæksten med tiden vil reduceres til næsten at stoppe. Hårene bliver blødere, finere og vokser langsommere.
 

Roll-on

Den smarte og praktiske voks applikator fra Veet er nem at bruge, og så giver den et fantastiske resultat. Veet’s elektriske roll on kan bruges til hårfjerning på både arme og ben, samt i armhuler og bikinilinjen.
 

Vælg hårfjerningsprodukt efter din hudtype

Udover de forskellige typer produkter til hårfjerning findes det enkelte produkt ofte også til henholdsvis normal hud og til særlig sensitiv hud. Det er særlig vigtigt at være opmærksom på dette, da uønsket hårvækst, der fjernes, kan skabe lidt irritation på huden. Har du sensitiv hud, gå da efter produkter til hårfjerning specielt lavet til dette. 

Test altid produktet på et lille hudområde. Hvis du oplever bivirkninger ved at bruge hårfjerningsproduktet, bør du stoppe brugen af det.
 

Sådan bruger du produkter mod uønsket hårvækst

Der vil altid være en vejledning til brug af det enkelte produkt med i emballagen, da der kan være forskelle mellem, hvordan produktet mod hårfjerning bruges. Generelt kan man dog sige, at det altid er hensigtsmæssigt at læse brugsanvisningen grundigt før brug af det, nøje at følge anvisningerne med hensyn til påføring af produkt og holde den anbefalede tid, hvor produktet skal virke og igen fjernes. 
 
Hvis du ikke bruger produktet korrekt, kan det nemlig skade huden. Så vær omhyggelig med hårfjerningsprodukter. Og hvis det skulle begynde at svie eller kløe på huden, mens du er i gang med at fjerne hår, så fjern straks produktet med masser af vand.
Det er også en god idé at starte med at teste på et lille hudområde først, vente 24 timer og se, om du kan tåle produktet. Hvis huden virker og ser irriteret ud, så er det ikke det rigtige produkt til din hud, og du må prøve med et af de andre produkter, som vi tilbyder hos Mecindo.
 
Der må generelt heller ikke kommes creme på området i op til 72 timer efter, hvor der er brugt et hårfjerningsmiddel. Og så må produkter til hårfjerning ikke benyttes på åreknuder, modermærker, på ar, på sår eller på solforbrændt hud.
 

De intime områder

Særligt når det gælder intim hårfjerning, skal man være meget påpasselige med at følge brugsanvisningen, da huden ofte er ekstra tynd i disse områder, som kan være bikinilinjen og under armene. Ligeledes anbefales det, at man venter 24 timer med at bruge antiperspirant under armene efter en hårfjerning. 
 

Husk en god hudpleje

Om du fjerner hår eller ej, er det altid en god idé at pleje din hud. Jo bedre du plejer huden, jo stærkere og flottere bliver den. En stærk hud har også sværere ved at blive irriteret, rød og uren i form af bumser og hudorme. 
 
Vi har et stort udvalg af fantastiske hudplejeprodukter, og endda til billige priser. Find produkter til hudpleje i ansigtet og på kroppen, og giv huden fugt og næring så den får lettere ved at regenerere. I intimområdet kan du efter barbering bruge en fugtighedscreme eller lotion uden parfume. 
En sund og stærk hud får du ved dagligt at rense huden med en ansigtsrens og en bodywash. Disse to produkter fjerner effektivt døde hudceller, snavs og bakterier. Slut altid af med en fugtighedscreme og lotion der passer til din hudtype.
 

Hårfjerning med skraber

Hvis du foretrækker at fjerne hår med en skraber, har vi også et stort udvalg af skrabere, barberskum/shavegel og aftershave produkter. En skraber skærer hårene af helt inde ved huden og efterlader huden blød. Hårene vokser dog hurtig frem og den bløde/glatte fornemmelse forsvinder.
Brug en skraber fra Gillette – du finder både skrabere til kvinder og mænd.
 
Du får det bedste resultat ved at bruge en barberskum/shavegel, som mindsker hud irritation og lader skraberen fjerne hårene mere effektivt. Vil du gøre det ypperste for ikke at få indgroede hår, skægpest eller andet, kan du påføre en aftershave på det barberede område efterfølgende. En aftershave fjerner bakterier og renser hudens porer. 
 

Køb hårfjerningsprodukter på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af hårfjerningsprodukter til både mænd og kvinder. Slip for uønsket hårvækst på en nem og enkel måde. Vælg et produkt der passer til dig og din hud, og bestil allerede i dag. Så får du dine varer leveret inden for blot 2-4 hverdage. Skulle du have spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.