Gillette

Hos Mecindo.dk finder du et bredt udvalg af billige Gillette barberblade til både mænd og kvinder.


Køb billige Gillette barberblade på mecindo.dk

Er du på udkig efter billige Gillette barberblade, har mecindo.dk et stort og varieret udvalg til både mænd og kvinder. Til mænd findes både engangsskrabere og barberblade.

Vælg for eksempel den avancerede Gillette Fusion Flexball skraber der reagerer på de naturlige ujævnheder og konturer i huden, eller køb ekstra barberblade til den klassiske Gillette Mach3 skraber.

 For nænsom hårfjernelse til kvinder finder du her den populære Gillette Venus serie. 

Gillette: En virksomhed forud for sin tid

Virksomheden bag brandet Gillette har hovedsæde i Boston, USA og Reading, England og har mere end 100 års erfaring indenfor barbering.

I året 1901 opfandt King C. Gillette det første "sikkerhedsbarberblad". 

Opfindelsen gjorde, at mænd ikke længere behøvede at tage til barberen for at få fjernet skægget og unødigt hår men i stedet selv kunne mestre barberkunsten.

Denne banebrydende teknologi tog King C. Gillette patent på den 15. november 1904. 


Det bedste en mand kan få!

De nye Gillette barberblade havde kun et lille skaft, hvilket gjorde det nemmere at håndtere og dermed nemmere at undgå diverse småsår og rifter under barberingen. Desuden blev det gjort muligt at udskifte barberbladet, når det blev sløvt. 


Op gennem det 20. århundrede var King C. Gillette blandt de førende innovative indenfor barbering.

 Med grundlæggelsen af virksomheden fulgte også en klar vision for firmaet og for teknologien bag barbering: “There is a better way to shave and we will find it". 


Gillette barberblade bliver til stadighed udviklet med nye innovative teknologier såsom Gillette Trac II to Sensor, MACH3, Fusion og Fusion ProGlide.


Læs mere Skjul