Mundskyl

Mundskyl bruges til at rense munden og øge mundhygiejnen. 

Der er forskellige mundskyllevæsker på markedet; nogle af dem smager neutralt, andre har smag af for eksempel mint eller citrus, hvilken du foretrækker er en smagssag, og den neutrale mundskyl kan være lige så god som én med smag.

Du kan også købe mundskyllevæske til børn samt klorhexidin mundskyl, der kan bruges til at rense området, hvis du er blevet opereret i munden eller har fået trukket en tand ud og har svært ved at børste der, hvor tandkødet er ømt.

Læs mere
Læs mere Skjul

Køb det bedste mundskyl hos Mecindo

Selv det bedste mundskyl kan ikke erstatter god mundhygiejne og det at børste sine tænder. Det tilrådes også at vente med at bruge mundskyl til et godt stykke tid efter tandbørstning, da mundskyllevæsken i værste fald kan fjerne den fluor, der har lagt sig på tænderne.

 Køb mundskyl hos Mecindo, og hav en flaske i toiletskabet til en hurtig opfriskning af munden. Det giver en god fornemmelse, og man føler at ens ånde er frisk efter mundskyl. 


Mundskyllevæske mod dårlig ånde


Lider du af dårlig ånde, er det klogt at opsøge lægen eller tandlægen og få gjort noget ved problemet.

 Selv den bedste mundskyl fjerner ikke dit problem - den giver blot en midlertidig frisk ånde. Mundskyl kan derfor kun bruges til en hurtig opfriskning af din mund, og det er den også rigtig god til. 


Klorhexidin mundskyl renser munden

Er du blevet opereret i munden, kan det være en rigtig god idé at bruge klorhexidin mundskyl i en periode. Vi ved alle, hvor øm man kan være efter for eksempel en tandudtrækning, og at det ikke er sjovt at ramme det ømme tandkød med børsterne på tandbørsten.

 I sådan et tilfælde vil klorhexidin mundskyl rense for bakterier, der hvor du ikke kan bruge tandbørsten.