Badesalt

Her finder du et udvalg af skønne badesalte og badeflager af højeste kvalitet. Prøv f.eks de luksuriøse badesalte med havsalt fra Det Døde Hav, eller prøv de populære magnesium badeflager.

Kundernes favoritter

Badesalt til både karbad og fodbad

Her på siden finder du en række skønne badesalte og badeflager som kan bruges både til beroligende kar- og spabad såvel som til dejlige blødgørende fodbad.
Badesalt har en lang tradition for brug til hud- og fodpleje såvel som blot for deres skønne terapeutiske effekt.
Der findes manges forskellige slags badesalte, hvor nogle er rene salte som f.eks vores udvalg af badesalt fra det døde hav, mens andre er bladet med forskellige æteriske olier for ekstra duft. 

Ønsker du et produkt med tilsat duft kan vi anbefale Lavera Pampering Rose Badesalt . Fælles for dem begge er at de har en skøn blødgørende og beroligende virkning på huden.
Badeflager er et andet populært produkt som du også finder i vores sortiment. Disse minder meget om badesalte i brug, men skiller sig ud ved at de har et meget højt indhold af magnesium, som menes at kunne have mange gode egenskaber på huden samt bidrage til at afslappe musklerne.

Salt er ikke bare salt

Det kan måske virke lidt overraskende at der skulle være forskel på noget så simpelt som havsalt, men der kan være store forskelle i kvaliteten af havsalt alt efter hvor den stammer fra. Indenfor havsalt til brug som badesalt er især to typer havsalt blandt de mest anerkendte:

  • Badesalt fra Det Døde Hav – denne type salt er en af de absolut mest populære og unikke typer badesalt der findes. Det Døde Hav er kendt for dets helt unikke og meget salte vand som menes at have mange terapeutiske virkninger samt at være rigt på mange gode mineraller.
  • Badesalt fra Flor de Sal – Luksus salt fra solrige Portugal. Flor de Sal salt er utroligt fint og luftig havsalt der er karakteriseret ved dets meget ”sprøde” salt krystaller. Disse opnås ved at skimme unge salt krystaller fra vandets overflade for den mest luksuriøse halvsalt muligt.

Læs mere Skjul