Vælg Kategori

Badesalt

Hvad er badesalt?

Badesalt er havsalt, epsom salt eller flagesalt til brug i fod- eller karbad. Ofte er saltet tilsat andre ingredienser som blomster og frugt der giver en skøn og naturlig duft.  Badesalt er ikke blot almindeligt salt, men salt fra udvalgte have. Det gælder bl.a. salt fra Det Døde Hav som er rigt på mineraler. 


Hvad indeholder badesalt?

Det kan måske virke lidt overraskende at der skulle være forskel på noget så simpelt som havsalt, men der kan være store forskelle i kvaliteten af havsalt alt efter hvor den stammer fra. Indenfor havsalt til brug som badesalt er især to typer havsalt blandt de mest anerkendte:

  • Badesalt fra Det Døde Hav – denne type salt er en af de absolut mest populære og unikke typer badesalt der findes. Det Døde Hav er kendt for dets helt unikke og meget salte vand som menes at have mange terapeutiske virkninger samt at være rigt på mange gode mineraler.
  • Badesalt fra Flor de Sal – Luksus salt fra solrige Portugal. Flor de Sal salt er utroligt fint og luftig havsalt der er karakteriseret ved dets meget ”sprøde” salt krystaller. Disse opnås ved at skimme unge salt krystaller fra vandets overflade for det mest luksuriøse havsalt muligt.

Noget badesalt er også af typen epsom salt. Epsom salt er fremstillet af magnesiumsulfat og har en utroligt afslappende virkning på muskler, led og krop når det opløses i et fodbad eller karbad. 


Hvad gør badesalt?

Badesalt virker afslappende på hud, muskler og led og med de tilsatte dufte, kan et bad lede tankerne væk fra hverdagens opgaver og pligter. Brug altid mineralrigt salt, da almindeligt salt kan have en udtørrende effekt på huden. Huden vil desuden optage de mineraler som findes i badesaltet, hvilket ofte er magnesium. Magnesium bidrager bl.a. til:

  • At mindske træthed og udmattelse
  • Elektrolytbalancen
  • En normal muskelfunktion
  • En normal psykologisk funktion
  • En normal celledelingsproces 

Badesalt til ethvert behov

Her på siden finder du en række skønne badesalte og badeflager som kan bruges både til beroligende kar- og spabad såvel som til dejlige blødgørende fodbade. Badesalt har en lang tradition til brug ved hud- og fodpleje såvel som deres skønne terapeutiske effekt. Der findes manges forskellige slags badesalte, hvor nogle er rene salte som f.eks. vores udvalg af badesalt fra Det Døde Hav, mens andre er bladet med forskellige æteriske olier for ekstra duft. Prøv badesalt fra Badeanstalten med duft af agurk og mynte, vildrose eller salt fra Corine de Farme med rose eller mango.

Badeflager er et andet populært produkt som du også finder i vores sortiment. Disse minder meget om badesalte i brug, men skiller sig ud ved at de har et meget højt indhold af magnesium, som menes at kunne have mange gode egenskaber på huden samt bidrage til at afslappe musklerne.


Hjemmelavet badesalt

Det er utroligt nemt at lave sit eget badesalt, men lige præcis den duft du ønsker. Til at lave dit hjemmelavede badesalt, skal du bruge et syltetøjs glas, eller et almindeligt sylteglas – andre glas eller bøtter med tætsluttende låg kan også anvendes. En skål, havsalt og en duftgivende ingrediens – f.eks. en æterisk olie

Bland havsalt og den æteriske olie sammen i skålen – hæld det derefter over i glasset og voila – du har nu dit eget hjemmelavede badesalt. Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af din badesalt, kan du f.eks. tilføje appelsinskræller og æterisk appelsinolie, lavendelblomst og lavendelolie eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser. Husk altid at vælge en æterisk olie, som er fremstillet til udvortes brug på huden.


Køb badesalt på mecindo.dk

Prøv skønt badesalt og oplev hvordan kroppen slapper af. Om du tænker at prøve et fodbad eller karbad med badesalt, finder du det badesalt du behøver lige her – endda til rigtigt gode priser. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.