Juice og saft

viser 1 til 48 af 59 (2 sider )

Det er sundt at drikke aloe vera

Drik aloe vera for din sundheds skyld, eller blot fordi det smager skønt! Det er blevet in at drikke Aloe Verajuice, og vores aloe vera juicer både fra Natures Aid og Pukka er lavet af det inderste af aloe vera planten for at undgå bitterhed. Aloe vera menes at styrke immunforsvaret og udrense kroppen.

Samtidig viser nogle undersøgelser, at aloe vera måske kan have en gavnlig effekt for mennesker med forhøjet kolesteroltal og diabetes - disse undersøgelser er dog ikke videnskabeligt understøttet. Vi fører både Pukka Aloe Vera, en dejlig og sund aloe vera drik. 

Biona juice.

Biona fremstiller noget fantastisk juice, udelukkende af økologiske råvarer. Prøv f.eks. Bionagranatæblejuice, som er fremstillet af friskplukkede og nøje udvalgte granatæbler, som er presset til en vidunderlig granatæblejuice lige efter høst.

Det samme gælder for gulerodsjuice, tomatjuice etc. Alt er presset af de fineste, økologiske råvarer. Den økologiske appelsinjuice fra Biona er lavet af friskpressede appelsiner, ikke fra koncentrat.