Knæbind

Til støtte og pleje af knæskader.

Hos Mecindo finder du et godt udvalg af knæbind i forskellige udformninger og til forskellige formål, alt efter om og hvor dit knæ er beskadiget, eller hvor du har brug for støtte. Alle knæbind kan vaskes i håndvarmt vand med lidt vaskepulver tilsat og skal lufttørre (brug ikke vaskemaskine og tørretumbler). Med en knæbandage fra Futuro kan du finde netop det knæbind, som du har brug for, og som passer til dit svage eller beskadigede knæ. 


Viser 1 til 18

Knæbind

Et knæstøttebind til svage og skadede knæ

Man kan få et knæstøttebind, der er udelukkende støttende, og ét, der er både stabiliserende og støttende. Knæstøttebind fra Futuro er fremstillet i et åndbart materiale, og knæstøttebindet kan bruges på både højre og venstre knæ. Det stabiliserende knæstøttebind støtter musklerne både over og under knæet, samtidig med at det giver fri bevægelighed i knæet

En knæbandage, der kan justeres

Futuro Sport Justerbar Knæstabilisator giver støtte til svage og ømme knæ og beskyttelse imod skader. De justerbare stropper sørger for, at du kan tilpasse knæbandagen, så den passer til tykkelsen på dit ben, hvilket giver ekstra komfort. Dette knæbind giver støtte på begge sider af knæet og sørger for, at dit knæ bliver, hvor det skal. Knæbindet giver dig større sikkerhed, når du går på banen og dyrker din sport. 

Et knæstøttebind til hjælp mod irritationer

Futuro Sport Custom Dial Knæstrop hjælper, hvis du har en irriteret knæskal eller senebetændelse i knæet. Custom Dial teknologien lægger presset på de sener og muskler, som du indstiller den til og kan bruges på både højre og venstre knæ.