Tørrede bær & frugt

Sprængfyldte med vitaminer og antioxidanter.

Tørret frugt og tørrede bær er sunde, indeholder vitaminer og antioxidanter, er et sundt og nemt drys på yoghurt, skyr o.lign., er gode at spise "som slik", sætter smag til og forfrisker en smoothie og er gode i kager og brød.

Du kan købe tørret frugt og bær "au naturel" - altså tørret frugt eller tørrede bær og intet andet, eller du kan købe tørrede bær med chokoladeovertræk - det er da sundhed og nydelse i skøn harmoni!

Læs mere Skjul
viser 1 til 48 af 100 (3 sider )

Tørrede bær er andet og mere end rosiner og svesker!

Hvis vi tænker på tørrede frugter eller bær, så er det nok rosiner, svesker og dadler, som vi først tænker på, men der findes faktisk en stor mængde forskellige tørrede frugter og bær, som du kan købe her hos Mecindo. 

Hvad med at prøve en pose Superfruit Gojibær? Gojibær har et højt indhold af C-vitamin og er rige på antioxidanter. Havtorn fås også som tørrede, de er syrlige og forfriskende. 

Eller måske har du mere lyst til at smage de gode morbær? Mulighederne er mange, og når du først er begyndt at nyde gode,tørrede frugter og bær, så er det svært at holde op. 

Sund slik i slikskålen. .

Hvis du synes, at der skal lidt ekstra til, så køb nogle af de tørrede bær med chokoladeovertræk. Vi sælger både morbær, gojibær, incabær og rosiner med chokoladeovertræk fra The Raw Chocolate Co.

Tag dem med på vandreturen!
Tørrede bær og frugter vejer ikke så meget og er en god opkvikker på lange vandreture.


Læs mere Skjul