MSM

Kosttilskud til lindring af ledsmerter.

Fold ud Skjul

Viser 1 til 10

MSM

Virker dette naturprodukt?

MSM er et hvidt, lugtløst og let bittert stof, der indeholder 34% svovl. Stoffet stammer fra plankton i havene, så det er et naturligt stof og helt ufarligt at indtage. Alligevel bør man holde sig til den dosis, som er beskrevet på indpakning og indlægssedler.
Undersøgelser viser, at kosttilskuddet kan have en positiv effekt for folk med ledsmerter, og at deres funktionsniveau tilmed kan stige, når de indtager stoffet; men der er ingen videnskabelige beviser, så man må prøve sig frem og se, om det virker på én selv. 

Hvad kan MSM hjælpe imod?

Nogle studier viser at MSM muligvis kan have en positiv effekt på ledsmerter i forbindelse med slidgigt. Denne effekt menes at opnås ved at mangel på MSM i leddene forebygges samtidigt med at MSM i kraft af dets anti-inflammatoriske egenskaber kan lindre hævelse i leddene. Den bedste effekt menes at kunne opnås når et indtag af MSM kombineres med glucosamin og evt. chondroitin. Hos Mecindo fører vi en række produkter der indeholder Glucosamin, MSM og Chondroitin

Køb MSM hos Mecindo

Du kan købe MSM i tabletform hos Mecindo fra f.eks. Natures Aid og Higher Nature, eller i pulverform fra Nua Naturals og KIKI Health.

Pulveret kan blandes i mælk, juice eller i smoothies. Man skal være opmærksom på, at det giver en let bitter smag til drikkevarerne. Prøv at tilsætte MSM i pulverform i en smoothie med ca. 1/4 ananas, 10 jordbær, 1 spsk. MSM, lidt frossent (eller friskt) spinat (ca. 50 - 70 g.) samt 1 dl. skyr. Blend alt, og tilføj juice, til din smoothie har en passende konsistens. Når du kommer spinat i din smoothie, tager det lidt af bitterheden fra MSM-pulveret og giver dig et godt tilskud af jern og vitamin-B.

Afprøv MSM kosttilskud i minimum tre måneder

Mange kombinerer MSM kosttilskud med glucosamin, der skulle kunne genopbygge brusk. Sammen virker stofferne altså både genopbyggelige og smertelindrende og skulle samtidig styrke sener og ledbånd.
Så har du ondt i dine led, så er det en god idé af prøve, om MSM kosttilskud har en positiv effekt for dig. Man bør tage MSM regelmæssigt i op til 3 mdr. for at kunne bedømme den eventuelle virkning.  .