Vælg Kategori

Smørepålæg

Lækre økologiske delikatesser.

viser 1 til 48 af 175 (4 sider )

Smørepålæg i form af peanut butter.

Økologisk peanut butter fra Clearspring fås som både crunchy og smooth, dvs. med eller uden peanutstykker i. Clearspring økologisk peanut butter er uhomogeniseret og er ikke tilsat olie - indeholder altså udelukkende den naturlige olie fra jordnødderne. Giv dine børn økologisk pålæg, såsom peanut butter, med i madpakken, det er både sundt og godt.


Peanut butter - et sundt indslag i madlavningen.

Peanut butter er ikke tilsat sukker, og foruden en lille smule salt består det udelukkende af jordnødder, men det er alligevel sødt og noget af det bedste smørepålæg til madpakken. Brug også peanut butter til peanutbutter-cookies, kom det i kager eller lav en orientalsk sauce af peanut butter 


Sundt syltetøj.

Alle marmelader fra Clearspring er fremstillet af minimum 50 % frugt, og i stedet for sukker er der brugt frugtjuice som sødemiddel; som stivelse er anvendt agar agar, som er japansk tangpulver og en helt naturlig ingrediens. 


Den allerbedste eftermiddags treat!

Når den søde tand skal tilfredsstilles, og du samtidig har lyst til mad, så er det første du tænker på sikkert ikke økologisk pålæg. Men prøv alligevel et stykke grovbrød smurt med økologisk peanut butter og dernæst toppet med Clearspring kirsebær marmelade - det bliver ikke hverken sundere eller mere lækkert, når du vil forkæle dig selv.