Glutenfri madvarer

Alt hvad du har brug for til at leve glutenfrit.

viser 1 til 48 af 233 (5 sider )

Glutenfri kost

Det kan indimellem være svært at finde det helt store udvalg af glutenfri produkter ude i supermarkederne, men hos Mecindo finder du det meste af, hvad du har brug for til din glutenfri kost.

Prøv f.eks Doves Farm Fibre Flakes Glutenfri, eller den lækre Granola m. Græskarkerner, Mandler & Rosiner til din morgenmad - det er en sund og velsmagende start på dagen. Hvis dine børn skal spise en glutenfri kost, og du mangler noget glutenfrit til den søde forkælelse, så har vi forskellige kiks, lakrids, kageblandinger og morgenmadsprodukter, som er målrettet børn.

Glutenfri kage, pasta og mel

Det er svært at ændre sin kost fuldstændigt, og pasta, ris og mel er jo en naturlig del af vores kost i dag. Derfor finder du et stort udvalg af glutenfri produkter hos Mecindo, så du ikke behøver at ændre dine spisevaner, blot fordi du skal leve glutenfrit.

Det er nemt at bage glutenfri kage med nogle af vores kagemix, og prøv f.eks Urtekram Spaghetti Glutenfri, som er Økologisk spaghetti fremstillet af den bedst kvalitet brune ris fra Italien. Vores glutenfri kage varianter dækker kagemix til både kage, muffins og pandekager, forskellige meltyper samt lækre kiks til alle anledninger.