Hvedegræs

Hvedegræs pulver af den højeste kvalitet

Wheatgrass, eller hvedegræs som det slet og rask kaldes på dansk, er et superfood, der ofte benyttes i enten pulver- eller kapselform. Egentlig dyrkes hvedegræs frit i naturen og kan plukkes og presses direkte til juice. Denne proces er dog temmelig omstændelig og medfører desuden et væsentligt tab af vitaminer og mineraler. 


Læs mere Skjul

Hvedegræs hos Mecindo

Når hvedegræs benyttes som kosttilskud er det derfor ofte forarbejdet i form af pulver. Her er hvedegræsset straks efter plukningen, tørret og males skånsomt til pulver. Derved bevares vitaminer og mineraler. 

Pulverformen gør endvidere hvedegræsset nemt at tilsætte din mad. Enten i din smoothie, rørt op i vand eller drysset over din øvrige mad.

Hvedegræs minder i måde ernærings- såvel som smagsmæssig sammenhæng en del om byggræs, hvor hvedegræs dog har en lidt sødere smag end byggræs. Ernæringsmæsigt er begge græstyper kendt for ikke mindst deres høje indhold af klorofyl, og har en meget komplet profil af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Dette gør hvedegræs oplagt at anvende fx i forbindelse med detox-kure. 

Hos Mecindo tilbyder vi et stort udvalg af hvedegræs pulver af den højeste kvalitet.  BodyMe hvedegræs pulver fås i forskellige varianter. BodyMe's hvedegræs pulver fra New Zealand er kendt for sit ekstremt høje indhold af klorofyl (287% mere end andre hvedegræssorter), protein (214% mere end andre hvedegræssorter) og mange nye vitaminer og mineraler. Her er altså tale om et superfood-produkt ud over det sædvanlige!

Hvedegræs pulver fra Naturya er naturligvis økologisk, og det kan som alle andre former for hvedegræspulver benyttes i drikkevarer eller madlavning.
Hvordan lyder det for eksempel at starte dagen med en hvedegræsdrik med æble, friske bær, ingefær og citron?

hvedegræs ligner måske fans siger, at det kan styrke immunsystemet, afgifte kroppen, og afværge sygdom. folk medicin praktiserende læger engang brugt wheatgrass til alt fra behandling af forstoppelse til at lette smerten ved gigt.

Hvad er Hvedegræs?

Hvedegræs er det unge græs af hvede planten, triticum aestivum. som vokser i tempererede områder i hele Europa og USA, og kan leve indendørs eller udendørs. Mange mennesker dyrker deres egen Hvedegræs ved at sætte hvede frø i vand og derefter høste bladene.

Hvedegræs er en naturlig kilde til vitaminer og mineraler (hvoraf nogle få er antioxidanter):

  • Vitamin a, e, c, k og b6 
  • Kalcium 
  • Selen 
  • Magnesium 
  • Jern 

Hvordan anvendes Hvedegræs af fans?

Bladene er svære at fordøje, så de knuses som regel og presses til en saft. Hvedegræs blade også kan tørres og laves til tabletter, pulver eller kapsler. Nogle mennesker blander hvedegræs med vand og bruger det som et lavement for at rense fordøjelsessystemet. Andre spiser det råt, fordi de mener, at tilberedning af fødevarer ødelægger de naturlige enzymer, der giver det egentlige sundheds kick. 

Hvedegræs troende bruger det til at forsøge at bekæmpe en række dagligdags sundhedsmæssige betingelser, herunder forkølelse, hoste, feber, fordøjelsesproblemer og hudsygdomme. Hvedegræs er også blevet anvendt til potentielt at forebygge og behandle mere alvorlige tilstande, fra kræft til aids. Dem, som sværger ved hvedegræs siger, at den stærke ingrediens i hvedegræs er klorofyl, som er det pigment, der giver planterne deres grønne farve. De siger klorofyl virker som hæmoglobin (det protein i de røde blodlegemer, som transporterer oxygen) og øger iltindholdet i kroppen. 

14 gode grunde til at spise Hvedegræs

Her kan du se 14 påståede virkninger ved hvedegræs af fans:

1. Hvedegræs Juice er en af ​​de bedste kilder til klorofyl til rådighed i dag. Men for at få det fulde udbytte, skal klorofyl komme frisk fra en levende plante.

2. Chlorophyll indeholder enzymer og super- oxid dismutase, som er en kobberholdig protein, der findes i modne røde blodlegemer. Dette enzym nedbryder superoxide radikaler i kroppen og omformer dem til en mere overskuelig form som dermed bidrager til at bremse aldringsprocessen.

3. Videnskaben har bevist, at klorofyl hæmmer vækst og udvikling af uvenlige bakterier.

4. Klorofyl er antibakteriel og kan bruges i og uden for kroppen som en naturlig healer.

5. klorofyl kan ekstraheres fra mange planter, men hvedegræs er fremragende, fordi det har vist sig at have over 100 af de nødvendige elementer for mennesket. Hvis der dyrkes i økologisk jord, absorberer det 92 af de kendte 115 mineraler fra jorden.

6. Flydende klorofyl har evnen til at komme ind i vævet, hvor det rent faktisk kan forfine og forny dem.

7. Klorofyl neutraliserer giftstoffer i kroppen. 

8. klorofyl hjælper med rense leveren.

9. Klorofyl forbedrer blodsukker problemer.

10. Det er et ernæringsmæssigt komplet fødevarer, som vil understøtte vækst og udvikling af mennesker. 

11. Hvedegræs juice er en overlegen afgiftning agent sammenlignet med gulerod saft og andre frugter og grøntsager.

12. wheatgrass indeholder et fuldt spektrum af vitaminer og mineraler, herunder de tretten væsentlige af dem, kombineret med snesevis af sporstoffer og enzymer. 

13. Wheatgrass er glutenfri fordi det er skåret før kornet former.

14. Og endelig - ved at tage wheatgrass juice, kan man føle en stigning i styrke og udholdenhed, fornyet sundhed og spiritualitet, og opleve en generel følelse af velvære.


Læs mere Skjul