Hvedegræs

Hvedegræs pulver af den højeste kvalitet

Wheatgrass, eller hvedegræs som det slet og rask kaldes på dansk, er et superfood, der ofte benyttes i enten pulver- eller kapselform. Egentlig dyrkes wheatgrass frit i naturen og kan plukkes og presses direkte til juice. Denne proces er dog temmelig omstændelig og medfører desuden et væsentligt tab af vitaminer og mineraler. Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)

Hvedegræs

Hvedegræs hos Mecindo

Når hvedegræs benyttes som kosttilskud er det derfor ofte forarbejdet i form af pulver. Her er hvedegræsset straks efter plukningen, tørret og males skånsomt til pulver. Derved bevares vitaminer og mineraler. 

Pulverformen gør endvidere hvedegræsset nemt at tilsætte din mad. Enten i din smoothie, rørt op i vand eller drysset over din øvrige mad.

Hvedegræs minder i måde ernærings- såvel som smagsmæssig sammenhæng en del om byggræs, hvor hvedegræs dog har en lidt sødere smag end byggræs. Ernæringsmæsigt er begge græstyper kendt for ikke mindst deres høje indhold af klorofyl, og har en meget komplet profil af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Dette gør hvedegræs oplagt at anvende fx i forbindelse med detox-kure. 

Hos Mecindo tilbyder vi et stort udvalg af hvedegræs pulver af den højeste kvalitet.  BodyMe hvedegræs pulver fås i forskellige varianter. BodyMe's hvedegræs pulver fra New Zealand er kendt for sit ekstremt høje indhold af klorofyl (287% mere end andre hvedegræssorter), protein (214% mere end andre hvedegræssorter) og mange nye vitaminer og mineraler. Her er altså tale om et superfood-produkt ud over det sædvanlige!

Hvedegræs pulver fra Naturya er naturligvis økologisk, og det kan som alle andre former for hvedegræspulver benyttes i drikkevarer eller madlavning.
Hvordan lyder det for eksempel at starte dagen med en hvedegræsdrik med æble, friske bær, ingefær og citron?