Hælrevner

Effektiv behandling af hælrevner.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 7

Hælrevner

Hvad er revner i hælen?

Hvis fødderne over en længere periode har manglet fugtighed kan der opstå revner i den hårde hud. Revner i hælen skyldes tørhed eller fortykkelse af huden (callus), som under tryk på foden, får hælene til at revne.

Når huden omkring hælene bliver fortykket eller tør, mister huden smidighed og elasticitet, hvorfor hælen revner under simpelt pres som ved at gå. Dette kan føre til smerte og endda blødninger  fra revnerne i hælen. Dette kan yderligere forværres i personer, der har store trædepuder på fødderne, som under pres kræver mere elasticitet i huden for at ekspandere uden revner. Andre årsager til øget pres omfatter personer der står op i lang tid ad gangen, graviditet, overvægt eller mangeltilstande som vitaminmangel.

Hvordan behandler du hælrevner?

Tørre og revnede hæle er ikke kun grimme, men kan ofte give stor smerte. Den gode nyhed er, at med behandling kan man genoprette hudens balance og genskabe en blød og smidig hud på hælen. De fleste personer med mindre sprukne hæle er i stand til, selv at behandle problemet derhjemme.

Der kan samles bakterier i revnerne og dermed opstå mindre infektioner og sårdannelser. Compeed har udviklet en unik natcreme til revner i hælen, Compeed natcreme reducerer hælrevnerne på bare 4 uger. Den indeholder en unik blanding af urea og mælkesyre, som giver intens fugt til huden, mens du sover. Hvis du dagtimerne er generet af dine hælrevner, vil Compeed hælrevneplaster aflaste tryk og lindre smerte, da den beskytter hælen samtidig med den stimulerer cellefornyelsen og genopbygger huden.