Hælrevner

Effektiv behandling af hælrevner.

Hvad er hælrevner?

Hælrevner er en betegnelse for revner i hælen, som bl.a. kan opstå hvis huden er tør og tyk. Revnerne begynder som mindre skader, men hvis de ikke behandles, ender de som hælrevner som kan være utroligt smertefulde. Grunden til at revnerne opstår i lige netop hælen skyldes, at det er hælen som bærer hele kroppens vægt når du rejser dig. 


Hvorfor får man hælrevner?

Hvis fødderne over en længere periode har manglet fugtighed, kan der opstå revner i den hårde hud. Revner i hælen skyldes tørhed eller fortykkelse af huden (callus), som under tryk på foden, får hælene til at revne.

Når huden omkring hælene bliver fortykket eller tør, mister huden smidighed og elasticitet, hvorfor hælen revner under simpelt pres som ved at gå. Dette kan føre til smerte og endda blødninger fra revnerne i hælen. Dette kan yderligere forværres i personer, der har store trædepuder på fødderne, som under pres kræver mere elasticitet i huden for at ekspandere uden revner. 

Andre årsager til øget pres omfatter personer der står op i lang tid ad gangen, graviditet, overvægt eller mangeltilstande som vitaminmangel.


Hvordan behandles hælrevner?

Tørre og revnede hæle er ikke kun grimme, men kan ofte give stor smerte – især når du står, går eller løber. Den gode nyhed er, at med behandling kan man genoprette hudens balance og genskabe en blød og smidig hud på hælen. De fleste personer med mindre sprukne hæle er i stand til, selv at behandle problemet derhjemme. Der kan i ubehandlede revner samles bakterier og dermed opstå mindre infektioner og sårdannelser. 

Et hælplaster genfugter den tørre og sprukne hud på hælen, ved at danne en beskyttende pude, så hælen kan hele. Samtidig virker plasteret smertelindrende. 

Hælcreme fra Cosborg indeholder en kombination af urea og mælkesyre som blødgør, eksfolierer og hjælper til med at danne nye hudceller. Cremen absorberes hurtigt af huden og fedter ikke.

Scholl Active Repair K+ lindrer og behandler hælrevner inden for kun tre dage. Produktet er videnskabeligt bevist til at hjælpe kroppens naturlige proces ved, at stimulere hudcellernes genvækst og opbygge en naturlig balance til at øge hudens gendannelse.

Hos Mecindo tilbyder en lang række produkter inden for fodpleje, som er specifikt rettet imod pleje og behandling af hård hud eller revner i hælen.

Compeed producerer både hælplaster og hælcreme til behandling af smertefulde hælrevner.


Effektiv behandling af hælrevner hos mecindo.dk

Kom smertefulde hælrevner til livs med effektiv og lindrende behandling. Det bedste du kan gøre, er at stoppe hælrevnerne inden de udvikler sig. Se udvalget her på siden og vælg det produkt der passer til lige netop dit behov. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 48 timer i hverdagene.