Compeed

Compeed

Brug Compeed når du vil behandle forkølelsessår, vabler og ligtorne hurtigt og effektivt. Vabler og ligtorne kan være smertefulde at gå på, men Compeed lindrer og aflaster så du ikke hindres. Compeed Invisible plastret mod forkølelsessår styrker helingen og mindsker smitterisikoen. Læs mere her på siden.


Hvad er Compeed?

Compeed er et af verdens førende mærker inden for  behandling af forkølelsessår og fodpleje. Compeed findes til både forkølelsessår, vabler, ligtorne, revner og hård hud. Plastrene virker og de er nemme at anvende.


Compeed plastre til ethvert behov

Ligtorne og vabler

Har du ligtorne eller vabler på fødderne, og gør det ondt at gå? Så er Compeed det helt rette valg. Compeed vabel og ligtorne plastre dækker diskret problemet. Plastrene har en hudlignende farve og både lindrer, beskytter og aflaster dine fødder.

Compeed vabelprodukter fås i forskellige størrelser og til specifikke område af foden, som f.eks. under foden og hælen. Vi sælger også Compeed Caroline Wozniacki hælplaster som er lavet i samarbejde med den verdenskendte danske tennisspiller og er særligt velegnet til brug ved krævende og langvarig sportsudøvelse


Forkølelsessår

Med et Compeed Invisible forkølelsessårplaster til forkølelsessår behandles såret uafbrudt i op til 12 timer. Når du bruger Compeed plastret dannes der mindre skorpe end hvis du bruger cremer. Desuden nedsætter plastret også smitterisikoen.

Du tænker sikkert, at det ikke ser pænt ud med et stort plaster på læben, men Compeed har udviklet et usynligt plaster mod forkølelsessår der næsten ikke ses. 

Compeed Invisible Forkølelsessårplastret har hele 7 dokumenterede fordele:

  • Hurtig heling af forkølelsessåret
  • Skjuler såret 
  • Lindrer smerter
  • Reducerer den velkendte prikkende, kløende og brændende fornemmelse
  • Reducerer rødme og blæredannelse
  • Reducerer sårskorpedannelse
  • Reducerer smitterisikoen


Hvor længe skal et Compeed plaster sidde?

Et Compeed Invisible Forkølelsessårplaster skal sidde på huden i alle døgnets 24 timer. Brug plastret indtil såret er væk. Du behøver ikke fjerne et Compeed forkølelsessårplaster for at huden kan få luft.

Compeed plastrene til vabler og ligtorne kan blive siddende i flere dage – indtil det falder af eller ikke sidder fast mere. Hvis vablen eller ligtornen stadig er til stede, skal du bruge endnu et plaster. Fortsæt på denne måde, indtil huden er helet.


Køb Compeed på mecindo.dk

Lad ikke vabler, ligtorne og forkølelsessår forhindre dig at lave det du vil. Compeed plastrene lindrer og hele huden hurtigt og effektivt. Prøv det populære Compeed Invisible plaster til forkølelsessår. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul