Compeed

Compeed

Compeed er et af verdens førende mærker inden for  behandling af forkølelsessår og fodpleje.Hos Mecindo tilbyder vi en lang række effektive produkter inden for fodpleje, såsom behandling af vabler, knyster, ligtorne og hård hud. 

Læs mere Skjul

Blandt compeeds produkter kan fremhæves s Compeed vabelplaster der virker smertelindrende, når at uheldet er ude og du har fået en eller flere vabler. 

Compeed vabelprodukter fås i forskellige størrelser og til specifikke område af foden, som f.eks. under foden og hælen. Vi sælger også Compeed Caroline Wozniacki hælplaster som er lavet i samarbejde med den verdenskendte danske tennisspiller og er særligt velegnet til brug ved krævende og langvarig sportsudøvelse

Forkølelsessår kan være en ganske ubehagelig og pinlig lidelse. 

Compeed har derfor udviklet Compeed usynligt plaster mod forkølelsessår til  effektivt at håndtere begge sider af problemet. Compeed plastret mod forkølelsessår bekæmpe virusinfektionen ved at isolere såret så kroppens egen helingsproces kan tage over. 

Dette sikrer såret hurtigere forsvinder og fjerner samtidigt smittefaren så du kan leve livet som du plejer. Plastret skjuler samtidig også såret, så andre ikke kan se, at du er ramt af et forkølelsessår.

 
Læs mere Skjul