Intimpleje

viser 1 til 48 af 152 (4 sider )

Hvad er god intimpleje?

Både mænd og kvinder bør pleje deres intimområde. Brug ikke sæber med parfume og unødige tilsætningsstoffer, da de kan irritere mere end de gør gavn. Kløe, irritation, udslæt og svamp er blot nogle af de ting du kan opleve, hvis du ikke har en god intimpleje.

Intimpleje handler dog ikke kun om at holde området rent. Det handler også om at behandle og forebygge bl.a. hæmorider som rigtigt mange døjer med. En hæmoride kan gøre intimplejen vanskelig og smertefuld, hvilket er årsagen til, at en god gel der lindrer kløe og smerter, er et ideelt valg når problemet er der.

Til vask af intimområdet bør du altid vælge en intimsæbe som er pH-neutral. Dermed forstyrres den naturlige bakterieflora ikke og du undgår at udtørre slimhinderne. Du behøver ikke bruge en intimvask hver gang du er i bad, men brug den gerne nogle gange om ugen.


Hvorfor er intimpleje vigtigt?

Intimpleje er vigtigt for at undgå kløe, irritation og i mange tilfælde svamp. En god intimhygiejne forebygger også lugtgener fra intimområdet. Hos kvinder er intimpleje især vigtig, da skeden er særligt udsat for at komme i ubalance. Skeden har en stor bakterieflora, hvoraf mælkesyrebakterier udgør en stor del. Desværre kan mængden af mælkesyrebakterier ændre sig betydeligt i forbindelse med menstruation, udflåd, tørhed og brug af forkerte intimplejeprodukter. Skedens naturlige pH-værdi er maksimalt 4,5. Det er ved lige netop denne pH-værdi, at skadelige bakterier, herunder svampe, har svært ved at leve og trives.

Herunder har vi listet nogle gode råd, som hjælper dig til en god intimpleje:

 • Vask dit undertøj ved 60 grader. Ved denne temperatur dør bakterier og svampe.
 • Vælg helst undertøj i bomuld.
 • Brug et vaskemiddel som er parfumefri – kunstige dufte og tilsætningsstoffer kan bringe pH-værdien i ubalance.
 • Undgå tætsiddende tøj da huden ikke kan ånde.
 • Brug altid uparfumeret intimsæbe ved vask af intimområdet.
 • Sov gerne uden trusser/underbukser. Dermed lader du intimrådets hud ånde.
 • Som kvinde skal du tørre dig forfra og bagud – aldrig den anden vej, da det kan bringe bakterier til skeden fra endetarmen.

Intimplejeprodukter til ethvert behov

I vores udvalg af intimplejeprodukter finder du produkter mod analkløe, hæmorider, men også glidecreme og intime plejeprodukter til kvinder. Nogle af de produkter vi forhandler er:

 • Ac3 Comfort gel
  En gel som er uundværlig ved endetarmsgener som hæmorider, revner og kløe. Gelen er utroligt effektiv og helt fri for både parfume og animalske tilsætningsstoffer.
 • YES glidecreme
  En oliebaseret glidecreme som kan anvendes i forbindelse med sex, hvis slimhinderne er tørre. Denne glidecreme fra YES er desuden økologisk og har en blød og fugtig konsistens.

Menstruationskopper fra mærkerne OrganiCup og Lunette opsamler blodet så du er fri for at bruge bind og tamponer. Udover at være meget mere økonomiske, er en menstruationskop fremstillet af silikone og helt fri for skadelige stoffer og parfume. Du kan vælge menstruationskopperne i forskellige størrelser. 


Køb intimplejeprodukter på mecindo.dk

Hos Mecindo finder du alt du behøver for at få en god intimpleje. Uanset om du er kvinde eller mand, har lugtgener, kløe, irritation eller måske hæmorider, finder du et produkt som kan mindske problemet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af intimplejeprodukter fra mærker som: Australian Bodycare, Canesten, Cosborg, Derma, Gillette, Lunette, OrganiCup, Vivag og YES.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.