YES Glidecreme

Yes OB er en luksuriøs oliebaseret naturlig glidecreme

40 ml
88,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

YES økologisk oliebaseret glidecreme er økologisk certificeret og anvendes i forbindelse ved sex som fugtgiver til kvinder, der har problemer med tørre slimhinder eksempelvis ved graviditet eller overgangsalder.

Produktbeskrivelse

YES oliebaseret økologisk glidecreme er et gennembrud inden for udviklingen af glidecreme – YES glidecreme giver dig en fremragende ydeevne.

YES oliebaseret glidecreme er sammensat af en kombination af shea smør, mandelolie, solsikke olie, bivoks og E-vitaminer. Glidecremen er blød og har en fugtig konsistens med en let duft af honning.

YES oliebaseret glidecreme er verdens første og eneste certificerede økologiske intimpleje - det tætteste du kommer på naturlig fugt.

YES Glidecreme er 100% fri for hormoner og parabener.

Anvendes som daglig fugtgiver ved tørre slimhinder og som glidecreme. pH4.

Certificeret af Soil Association - min. 95 % økologisk.

YES skal ikke vaskes af dig selv eller dine lagner.

YES er allergivenlig og mild.

YES oliebaseret glidecreme er ikke et præventionsmiddel og virker ikke spermdræbende - Må IKKE anvendes med kondomer eller PVC produkter.

Aktiv ingrediens

Ingredienser i Yes Glidecreme / Intimpleje oliebaseret:

Shea smør, mandelolie, solsikkeolie, kakaosmør, bivoks, E-vitamin, økologiske ingredienser. Produktet er certificeret af Soil Association og består af minimum 95 % økologiske ingredienser.

Skriv en anmeldelse
YES Glidecreme

Captcha
Captcha