Proteinpulver

Mange slags kvalitetsprotein.

Proteiner er vigtige byggesten for din krop, og det er vigtigt at sørge for at få nok protein. 

Hvis du træner meget, kan et indtag af proteinpulver være en god idé, for proteiner opbygger muskler, så ved at indtageproteinpulver får du mere ud af din træning. 

Hvilket proteinpulver, der er det bedste proteinpulver for dig, finder du nemt ud af ved at læse om de enkelte produkter her på sitet.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Proteinpulver når du er på kur.

Hvis du får godt med proteiner i din daglige kost, er det naturligvis ikke nødvendigt at supplere medproteinpulver, men hvis du f.eks. er på slankekur, så er det en god idé at sørge for, at din krop får et ekstra tilskud af protein.

Køb proteinpulver, som du evt. kan komme i smoothies, for en proteinrig kost øger stofskiftet, da kroppen arbejder hårdere for at fordøje protein end for at fordøje andre fødevarer. 

Hos Mecindo fører vi mange forskellige slags proteinpulver fra flere forskellige producenter og det er nemt at finde netop det produkt som du synes bedst om her på sitet. 

Har du allergi, så har vi også produkterne!

Køb proteinpulver som du kan indtage selvom du har allergi. F.eks kan du godt tage Superfruit hemp proteinpulver hvis du har laktoseallergi. 

Det samme gælder for f.eks. Superfruits risprotein pulver, som også er økologisk og har et lavt allergen-niveau.

Superfruit ærteprotein pulver er perfekt til personer med allergi både overfor mejeriprodukter, soja og gluten.

Læs mere Skjul