Ærteprotein pulver

Vegansk alternativ til animalsk proteinpulver.

Ærteprotein laves fra gule flækærter og er en fremragende protein kilde til især vegetarer/veganere da den er 100% fri for animalske ingredienser. Ærteprotein er også et godt valg for hyperallergikere da det laves ved hjælp af utroligt få tilsætningsstoffer eller kunstige ingredienser.
Protein udledt af gule flækærter betegnes ofte som en komplet proteinkilde da den kan indeholde det fulde spektrum af aminosyrer. Kosttilskud med protein bør dog altid indgå som en del af en varieret og sund kost.


Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Ærteprotein pulver

En alsidig proteinkilde

Ærteprotein er et fint alternativ til andre vegetabilske proteinpulvre som valleprotein og sojaprotein, og kan fremhæves ved at have en mild smag som gør den nemt at blande i din foretrukne ret/shake. Ærteprotein pulver kan spises direkte ved opblanding med vand/mælk eller det kan f.eks. indgå som en del af en lækker proteinsmoothie med et højt indhold af vigtige aminosyrer som BCAA, glutamin og arginin.
Vores udvalg af ærteprotein fra Nua Naturals og Pulsin har begge et proteinindhold på 80%, er fri for gluten, tilsat sukker og laktose og er certificeret veganske.