Risproteinpulver

Allergivenligt

Her på Mecindo.dk har vi et stort udvalg af risprotein
Risprotein pulver er et proteintilskud som er lavet på brune ris. Det er et alternativ til valleprotein som er lavet på mejeriprodukter, som nogle ikke kan tage, fordi de får fordøjelsesproblemer og andre fravælger fordi de er vegetanere. Risprotein og valleprotein kan let indtages af veganere.
Risprotein er en hel del lettere at optage i kroppen og mange vælger at bruge risprotein fordi det er billigt proteinpulver i forhold til valleprotein.
Se herunder vores udvalg af billig ris proteinpulver – vi har også mange lækre økologiske ris proteinpulver.

Læs mere
Læs mere Skjul

Hvordan produceres Risprotein?

Risprotein er lavet på brune ris. Risprotein laves på en hel speciel måde, gennem en omdannelsesproces hvor brune ris bliver behandlet med enzymer så aminosyrekæder opstilles i lange kæder som adskiller kulhydrater og proteiner.
Enzymerne anses som værende veganske og processen ses som værende en rå fødevareteknik.

Hvorfor skal jeg vælge risprotein?

Alle mennesker kan uden problemer fordøje risprotein. Hvis man har allergi, eller er laktoseintolerant er risprotein det bedste protinpulver valg. Det kan også anvendes af vegetarer eller veganere. Brune ris betragtes som en god kilde til komplekse kulhydrater, B vitamin og fibre. Dog indeholder Risprotein ikke en komplet proteinkilde og bør derfor kombineres med eksempelvis ærteprotein for en komplet protein profil.
Derudover er risprotein et billigt proteinpulver – op til 33% billigere end valleprotein, og har et lavt indhold af kulhydrater som derfor gør det attraktivt for folk som gerne vil tabe sig.