Plantforce

Plantforce


Third Wave Nutrition har med deres Plantforce-serie, udviklet en række plantebaserede ernæringsprodukter, til at understøtte en sundere livsstil. Alle deres produkter er skabt uden at gå på kompromisse med smag og kviltet, med henblik på at give forbrugeren et produkt de kan stole på.
 


I Plantforces sortiment finder du produkter som plantebaseret proteinpulver, risprotein, plantebaseret alge omega, veganske vitaminer og mineraler, superfoods og BCAA. 
 

Populære produkter fra Plantforce

 

 

Plantforce synergy protein

Plantforce Synergy Protein
Plantforce proteinpulver er udviklet med den sundhedsbevidste forbruger for øje, som er på udkig efter et plantebaseret proteinpulver der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og som stadig har en skøn smag og behagelig konsistens. 

Proteinkilde i proteinpulveret udgøres af ærteprotein, risprotein og hampeprotein, og er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Proteinpulveret findes i varianterne natural, vanilje, chokolade og bær. Disse smagsvarianter er fremstillet med naturlige aromaer og sødet naturligt med steviol gylkosider udvundet fra steviaplantens blade.