Zoneterapi

Detox plastre til zoneterapi.

Hvad er Zoneterapi?

Zoneterapi indeholder massage af fødderne og har været en kendt behandlingsmetode i op mod 5000 år. 

Det vigtigste ved zoneterapi er ikke at kende zonernes placering eller vide en masse om, hvordan kroppen fungerer. Det vigtigste er, at kunne finde og massere ømme punkter under fødderne. Hvis du behandler de ømme steder med massage, opnås der en effekt efter få gange.

Det har naturligvis betydning, at kende reflekszonernes placering, men det er vigtigere, at udføre øvelserne. Ved svækkelse eller sygdom bliver føddernes reflekspunkter ømme. 

Hvis man ønsker en skånsom løsning, kan zoneterapeutiske plastre være en mulighed til behandling, eller hvis man har svært ved berøring på sine fødder.

Zoneterapien er baseret på at kroppen er inddelt i 10 zoner, der går fra hoved til fødder.

Samtlige af kroppens organer er repræsenteret ved en eller flere zoner/reflekspunkter på under foden, ved at stimulere de relevante reflekspunkter med plastre, kan man behandle skånsomt under nattesøvnen.

Hvad kan Zoneterapeutiske plastre hjælpe med?

Næsten alle sygelige tilstande hævdes at kunne lindres med zoneterapi, og følger du anvisningerne på plastrene, bliver du i stand til at søge at hjælpe dig selv og dine nærmeste med nogle af de skavanker og gener, der følger med vores stressende livsstil.

Hos Mecindo.dk fører vi et udvalg af zoneterapeutiske fodplastre der retter sig mod 3 formål:

    • Udrensning(detox) - Denne type fodplaste er måske de mest kendte. De virker ved at udtrække urenheder fra kroppen.
    • Blodomløb – Ved hjælp af stimulering i dybden af reflekspunkter såvel som tilførelse af menthol forbedres blodomløbet i fødderne.
    • Nattesøvn – Stimulering af reflekspunkter samt indhold af beroligende olier kan have en klinisk dokumenteret effekt på din nattesøvn.