Diæt madvarer

Kickstart din diæt med de helt rigtige produkter.

Hos Mecindo.dk finder du et rigt varieret og stort udvalg af produkter, der går under kategorien diæt madvarer. Står madplanen på diæt madvarer, kan du nemt og hurtigt vælge et bredt udvalg af produkter på Mecindo, der er både sunde, fedtfattige og fulde af smag.

Produkterne tæller både diæt madvarer, der kan bruges til din morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Derudover er der også sunde produkter til din baby.

 

Læs mere
Læs mere Skjul
viser 1 til 48 af 263 (6 sider )

Kickstart dagen med en morgenmad, der giver mæthed og dejlig smag

Ønsker du at forkæle dig selv og din krop med en lækker morgenmad eller brunch, kan du med fordel vælge de lækre økologiske juicer Biona Appelsinjuice, Gulerodsjuice eller Granatæblejuice og dertil spise en fedtfattig yoghurt med Atkins Daybreak Crunchy Müsli og toppe med de økologiske mandler Clearspring Ristede Mandler fra Sicilien.

Drik en lækker kop kaffe til og vælg for eksempel Equal Exchange Dark Roast Coffee. Står morgenmadsmenuen på en kop dejlig te, finder man blandt andet de skønne teer fra Pukka, hvor den udrensende Pukka Detox Te er en af de helt store favoritter.

Spis frokost med god samvittighed og god smag

Mecindos udvalg af diæt madvarer indenfor frokostkategorien spænder bredt. Bager man sit eget brød til frokosten, og er man tilmed glutenallergiker, kan man vælge et alternativ til det gængse gær og bage sit brød med hævemidlet Doves Farm Natron Bikarbonat Glutenfri. Brug dertil det glutenfri Clearspring Rismel, der er lavet på brune ris.

Det velsmagende og lette mellemmåltid

Skal man have stillet den lille sult imellem hovedmåltiderne, er der et bredt udvalg af snackbarer at vælge imellem. Prøv for eksempel Atkins Day Break Choc Chip Crisp bar eller Nakd Caffe Mocha Bar.

Eksotisk aftensmad på asiatisk manér

Lav lækker asiatisk mad med diæt madvarer som Clearspring Miso, brune risnudler eller Combu Tang.