Shampoo & hårpleje

viser 1 til 48 af 474 (10 sider )

Shampoo og balsam for god hårpleje

Føles dit hår tørt, slidt, spaltet eller glansløst? Måske klør og skæller din hovedbund? Uanset hvad dit hårproblem måtte være, kan du her på mecindo.dk finde en shampoo og eller balsam, som kan lindre, pleje og beskytte dit hår. Hvem vil ikke gerne have et sundt, stærkt, fyldigt og glansfuldt hår?

En god shampoo er nærmest den vigtigste del af din hårpleje, men mange, især kvinder, vælger også at gøre brug af en plejende balsam/conditioner. Men hvad er det en shampoo kan? Og hvorfor bruge balsam?

En shampoo fjerner skidt, snavs og døde hudceller fra håret og hovedbunden. Derudover er nogle shampooer fremstillet sådan, at de forebygger spaltede spidser, behandler skæl eller lindrer kløe i hovedbunden. Derfor kan du med fordel vælge en shampoo der passer til netop dig – mere om dette længere nede.

Vælger du en balsam, også kaldet conditioner, vil du opleve at få et fyldigere hår. Derudover lægger balsammen en beskyttende hinde omkring det enkelte hårstrå. Derfor vil du opleve at håret skades mindre af bl.a. sol, vind, vand og stylingprodukter. 

 

Hvilken shampoo er bedst?

Det er meget svært at sige hvilken shampoo der er bedst. Det kommer bl.a. an på hvilken type har du har, om du har tør eller fedtet hovedbund og så videre. Derfor er det individuelt hvilken shampoo man bør vælge, men du kan her få eksempler på valg af shampooer til forskellige hår- og hovedbundstyper.

 

Tørt hår

Hvis dit hår er blevet tørt, kan det skyldes både vejr og stylingprodukter, men faktisk kan det også være pga. arvelighed. Sørg for at bruge milde stylingprodukter og plejeprodukter – gerne plejeprodukter med fugtgivende ingredienser. Hos Mecindo finder du bl.a. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo som giver næring og fugt til dit hår. Prøv også Jasön Aloe Vera Shampoo. Aloe Vera anvendes i mange forskellige plejeprodukter, netop fordi plantens udtræk virker fugtgivende og plejende. 

Sørg også for at bruge en balsam, da den giver intensiv fugt til håret. Derudover beskytter den også håret i løbet af hele dagen, så vejr og stylingprodukter skader håret mindre. Balsammen fra danske Rømer, Calendula Balsam, beroliger håret samtidig med at den indeholder masser af fugt. Calendula er morgenfrue og er kendt for sine mange plejende egenskaber. En anden fantastisk balsam er John Masters Citrus & Neroli Detangler. Det særlige ved balsammen fra John Masters er, at den både kan bruges som en traditionel balsam – altså hvor du masserer den i håret og skyller ud, men også som en leave-in balsam. Med indhold af hele 17 forskellige økologiske ingredienser, er den perfekt til at pleje tørt og filtret hår.

 

Farvet hår

Hår der farves kræver ofte en lidt anderledes form for pleje – især hvis du gerne vil bevare farven så længe som muligt. Alt efter hvilken hårfarve du har, kan du vælge mellem shampoo og conditioner der plejer lige netop dit hår bedst muligt. BIOselect shampooen med oliven er velegnet til alle typer farvet hår. Den fugter håret og med sine naturlige ingredienser, holder dit hårs farve sig længe. Derudover er alle OGX-shampooer ideelle til farvet hår. Du finder alle vores shampooer og conditionere fra OGX her

Tints of Nature Hydrate Conditioner er et perfekt valg til farvet hår. Denne conditioner sørger for at håret ikke tørrer ud, men bidrager også til at farven holder længere, da den lægger et beskyttende lag på håret. 

 

Fedtet hår/fedtet hovedbund

Er håret næsten lige blevet vasket? Og ser det allerede fedtet ud? Højst sandsynligt skyldes det en ubalance i din hovedbund. Derfor er den eneste måde at komme det fedtede hår til livs, at fjerne selve problemet og få din hovedbund i balance igen. Green People Irritated Scalp Shampoo er skabt til at behandle irriteret og fedtet hovedbund. Skulle du samtidig døje med at hovedbunden klør, lindrer shampooen også dette. 

Søger du en naturlig hårolie eller hårserum, så skulle du overveje Naturligolie. Naturligolies hårolie tilfører intensiv fugt og glans, reducerer krus og beskytter mod skader. Hårserummet styrker og reparerer skadet hår, mindsker spaltede spidser og efterlader håret blødt og glansfuldt. Begge produkter er fremstillet med økologiske ingredienser for sund og velplejet hår.

 

Skæl

Kløende hovedbund og hvide flager i håret og på tøjet. Det er irriterende, men du kan heldigvis gøre meget for at slippe af med skæl i hår og hovedbund. Skæl skyldes ofte en overvækst af gærsvamp, men i nogle tilfælde kan det også være pga. eksem. Hvis dit skæl skyldes gærsvampen, kan du prøve en af de mange populære og effektive skælshampooer her på mecindo.dk. 

Innopoo Tjæreshampoo fjerner hurtigt og effektivt skæl pga. sit indhold af naturlig tjære. Den er mild og irriterer ikke hovedbunden. Bemærk at du kun bør bruge shampooen dagligt i 1-2 uger. Herefter kan du bruge den én gang ugentligt eller efter behov. Nizoral skælshampoo er et håndkøbslægemiddel som genopretter balancen i hovedbunden. Den fjerner ikke bare skæl, men behandler og forebygger også nye vækstudbrud af gærsvamp. Det betyder at også kløe og irritation lindres hurtigt. 

Rigtigt mange har også fundet ud af, at hårplejeprodukter med tea tree oil er effektive. Det er ikke helt uden grund, da tea tree oil virker bakteriedræbende, balanceskabende og lindrende på både kløe og irritation. Prøv et af produkterne fra Australian Bodycare – f.eks. Scalp Cure som er en hovedbundskur der er særdeles effektiv i behandling af skæl. 

 

Shampoo uden sulfat

Der er flere forskellige ingredienser i en shampoo. Nogle er naturlige, mens andre kan være skadelige eller endda forværre dit problem som f.eks. tør eller fedtet hovedbund. Det gælder især den kendte ingrediens: sodium laureth sulfate – eller forkortet, SLS. Med hvad er sulfat og hvorfor bør du undgå det i din shampoo? 

SLS tilføjes shampooen da det har en skummende effekt. Du kan derfor være ret sikker på, at hvis du har en shampoo som skummer ualmindeligt meget, er der sulfat i den. Ulempen ved sulfat er desværre, at det fjerner de naturlige olier fra både hår og hovedbund. Når de naturlige olier fjernes, begynder dit hår at miste glansen, det knækker lettere og ser mere tørt ud. Derudover kan din hovedbund også begynde at klø og skælle. Fordelen ved SLS er, at sulfater opløser og fjerne snavs og skidt håret har mødt i løbet af dagen.

Heldigvis kan du undgå sulfat og købe en sulfatfri shampoo, som vi forhandler her på siden. En sulfatfri shampoo har en effektiv, rensende og plejende virkning på dit hår. 

 

De mest populære shampooer på mecindo.dk

Nogle af de bedste og mest populære shampooer blandt vores kunder er:

 

Køb din shampoo og balsam på mecindo.dk

Køb shampoo og balsam/conditioner her på mecindo.dk. Vores udvalg af plejende og nærende shampooer er stort, og du kan med fordel vælge en balsam for yderligere pleje og beskyttelse af dit hår. Kom kløe, irritation, filtret hår og fedtet hår til livs med de bedste hårplejeprodukter. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.