Godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Nizoral Skælshampoo

Fjerner skæl og genopretter balancen i hovedbunden

1 %
60 ml
84,95 kr
Få på lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Bemærk: Håndkøbsmedicin er undtaget fortrydelsesretten.

Læs altid den medfølgende indlægsseddel grundigt før du anvender lægemidlet.
Indlægssedlen kan findes ved at søge efter produktets navn her.

Beskrivelse

Nizoral skælshampoo er håndkøbsprodukt der anvendes til behandling af skæl og arp.

Nizoral anti-skælshampoo virker ved at genoprette den naturlige balance i gæren i din hovedbund, som er den vigtigste årsag til de tørre, skællende, røde, kløende symptomer på skæl og forhindrer dem at komme tilbage. 

Nizoral skælshampoo er en mild shampoo, der anvendes til behandling ikke blot skæl, men også den betændelse, der er forbundet med skæl, herunder lindring af hovedbundens rødme og kløe. 

Den målrettede indsats behandler specifik den underliggende årsag til skæl, men er på samme tid behagelig blid mod dit hår og lugt-fri.

Hvad er årsagen skæl?

Pityriasis capitis er en svamp som findes på alle menneskers hovedbund. Klima, arvelighed, kost, hormoner og stress har betydning for hvordan din krop reagerer på det.

For folk som lider af skæld, er den naturlige proces for fornyelse af hovedbund-celler accelereret, når den kæmper med Pityriasis capitis, der er årsag til døde hudceller falder hurtigere af.

Det er en førende årsag til skæl og alle de symptomer, der forbundet med det – dannelse af flager afskalning, afskalning og kløe.

Hvordan virker Nizoral skælshampoo?

Simpelt sagt, så dræber Nizoral skælshampoo svampen, der forårsager skæl.

Det er fordi en speciel, patenteret ingrediens kaldet ketoconazol binder sig til det naturlige protein i dit hår, så det virker mellem brugen af Nizoral skælshampoo. Ketoconazol holder skæl i skak, så du ikke behøver at kontroller dine skuldre hele tiden.

Hvorfor skal jeg bruge Nizoral?

Er det anderledes fra alle de andre, du har prøvet? Ja. Faktisk er det så anderledes - du behøver kun at bruge det 2x om ugen. Og du behøver ikke bekymre dig. På de dage, du ikke bruger Nizoral skælshampoo, kan du bruge alle de shampoo, du har været længe har ville prøve.

En perlemors luksus shampoo skabt til at tage sig af skæl og dit hår. Én hurtig duft og du tror, du har hentet den forkerte flaske. Hæld den i hånden og Nizoral skælshampoo føles silkeblød.

Den tykke fyldige skum renser helt ud. Brug det bare to gange om ugen, og dit hår er skinnende, håndterbar og fyldigt. Og, åh ja, fri for skæl.

Desuden er Nizoral så skånsom at det kan bruges på farvet, kemisk behandlet og gråt hår. Den aktive ingrediens ketoconazol (også kendt som Nizoral) forhindrer at mandlige hormoner bliver optaget i hårsækkene og det kan berolige hovedbunden, hvilket giver sunder hår.

Dokumentation:

En undersøgelse har fundet at Nizoral var mere effektiv end andre produkter, med en 18 procent stigning i antallet af hår sammenlignet med 11 procent med andre produkter.

Jeg bruger dette, hvis patienterne har en skællet hovedbund, siger dr Farrant. Antifungicide kan fremme væksten i negle, men undersøgelserne vedrørende hår er svage.

Instruktion

Sådan anvendes Nizoral Anti-Skæl Shampoo:

For voksne, ældre og børn, Vask berørte områder og efterlad Nizoral Anti-Skæl Shampoo i 3-5 minutter, før skylning. For de første 2-4 uger, anvend to gange om ugen for at fjerne skæl. Derefter anvend en gang hver 1-2 uger for at forhindre skæl kommer tilbage.

Advarsel

Forholdsregler før brug Nizoral Anti-Skæl Shampoo:

Opbevares utilgængeligt for børn. Kun til udvortes brug.

Aktive ingrediens

Nizoral skælshampoo indeholder:

Ketoconazol 20mg / g

Bivirkninger

Dette lægemiddel kan som al anden medicin give bivirkninger, men ikke alle får bivirkninger. 

Ikke alvorlige bivirkninger

Almindelige bivirkninger (forekommer hos mellem 1 og 10 ud af 100 patienter):  

Ændring i hårstruktur, kløe på påføringsstedet.

Ikke almindelige bivirkninger (forekommer hos mellem 1 og 10 ud af 1.000 patienter):  

Øjenbetændelse med røde øjne og tåreflåd, øjenirritation.

Acne, misfarvning af håret, brændende fornemmelse i huden, hudafskalning.

Reaktioner på påføringsstedet, så som: hårtab, tørhed, forstærket følesans, betændelse i hårsække, irritation, pustler, udslæt, ømhed.

Meget sjældne bivirkninger (forekommer hos færre end 1 ud af 10.000 patienter):  

Udslæt (nældefeber) og hævelser. Kan være alvorligt. Tal med lægen. Hvis der er hævelse af ansigt, læber og tunge, kan det være livsfarligt. Ring 112.

Bivirkninger, hvor hyppigheden ikke er kendt  

Overfølsomhed, kontakteksem, generelt udslæt, nældefeber.

Tal med lægen eller apoteket, hvis en bivirkning er generende eller bliver værre, eller hvis du får bivirkninger, som ikke er nævnt her.

Brand Nizoral
Klassifikation (HF)
Produktnummer 1401
Mængde 1 % 60 ml