OGX

Er det tid til en ny shampoo, balsam eller måske en hårkur? Så prøv et af de mange skønne hårprodukter fra OGX. Hvert produkt har sin egen eksotiske duft og plejer dit hår intensivt. Vælg det produkt der passer til lige netop dig. Læs mere nederst på siden. 


OGX: Eksotisk hårpleje

OGX er et brand fra det kendte Vogue International, og består af nærende, plejende og eksotiske hårplejeprodukter. Duften af kokos, bambus, argan og lavendel bidrager til en opfriskning af både krop og hår. OGX er anderledes – både når det gælder dufte og formen på deres flasker. 

Vælger du et OGX hårplejeprodukt får du et fyldigere og glattere hår, samtidig med at du kommer til at dufte fantastisk. 


OGX er alt indenfor hårpleje

Trænger dit hår til en opfriskning, flere krøller eller masser af fugt? OGX findes til ethvert behov og er desuden fri for parabener. Alle produkterne er pH-balancerede og har en pH-værdi mellem 4-7,5 – læs mere om de enkelte produkters pH-værdi længere nede. 


Shampoo

En shampoo renser først og fremmest håret for snavs, forurening og døde hudceller fra hovedbunden. Derudover sørger den for at hår og hovedbund kan ånde, og at håret beskyttes mod ydre påvirkninger. Alle shampooerne har en pH-værdi på mellem 4 – 6,5. 

I udvalget af shampooer fra OGX finder du:

 • Extra Strength Argan Oil
  Få et blødt og stærkt hår med denne skønne shampoo fra OGX. Argan olien fugter håret intensivt samtidig med at silkeproteiner styrker de enkelte hår.
 • Bamboo Fiber-full
  Duften af bambus leder tankerne hen på regnskove og varme. Giv dig selv fornyet energi med denne lækre shampoo. Shampooen giver håret masser af fylde.
 • Coconut Miracle Oil
  En utroligt plejende og fugtgivende shampoo som især er velegnet til tykt og kruset hår. Shampooen reparerer og blødgør desuden skadet hår og efterlader det silkeblødt.
 • Shea Soft & Smooth
  Har du kruset hår kan du med fordel anvende denne silikonefri shampoo. Den indeholder en blanding af sheasmør, agavenektar og kokosolie som blødgør det krusede hår i dybden. Duften er desuden fantastisk. 
 • Biotin & Collagen
  Uanset hvilken hårtype du har, kan du anvende denne effektive shampoo som efterlader håret tykkere og med mere volumen. Biotin er et vitamin og bidrager til et normal hår, mens collagen, et protein, styrker håret effektivt. 
 • Lavender Platinum
  Føles dit hår mat og trist? Med lavender platinum kan farvet hår holde længere. Ikke-farvet hår kan ligeledes få sin gamle glød tilbage med denne velduftende blanding af lavendel- og kamilleekstrakt. 
 • Argan Oil
  Genopbygger, styrker og efterlader håret smukt. Især velegnet til hår der ofte styles. Shampooen er desuden fri for både sulfater og parabener. 
 • Coconut Water
  Mat, spaltet og tørt hår har brug for fugt og pleje. Det giver du håret med denne shampoo der bl.a. indeholder kokosvand. Få et skinnende smukt hår med OGX Coconut Water shampoo. 
 • Bamboo Brunette
  Er du brunette? Denne shampoo er specielt udviklet til kvinder med mørkere hårfarver. Shampooen indeholder bl.a. bambusekstrakt og mandelolie som fugter og nærer. 


Balsam

Med en balsam bliver dit hår utroligt blødt. Derudover fugtes håret yderligere og beskyttes mod dagligdagens ydre påvirkninger. Alle balsammer fra OGX har en pH-værdi 3,5 – 6. 

I udvalget af balsammer fra OGX finder du: 

 • Argan Oil Extra Strength
  Få et silkeblødt hår med denne skønne balsam. Balsammen indeholder marokkansk argan olie der fugter intensivt. 
 • Coconut Miracle Oil
  Har du lidt eller meget skadet hår, så er denne balsam med kokosolie og vaniljebønneolie det rette valg. Håret fugtes og genopbygger selv de mest skadede hårstrå. 
 • Bamboo Fiber-full
  Giver fylde og glans til dit hår. Balsammen har med sit indhold af bambusfibre og sojaproteiner, en utroligt fugtgivende og styrkende virkning. 
 • Shea Soft & Smooth
  Få blødt, glat og glansfuldt hår med denne silikonefri shea shampoo. Kan bruges af alle hårtyper. 
 • Kukui
  Balsam med indhold af olie fra kukuinødden – fugter og giver en glansfuldt hår. 
 • Bamboo Brunette
  Beskyt dit mørke hår mod udtørring, afblegning og skader. Giver håret en naturlig glans.
 • O2
  Giv dit hår masser af ilt. Håret vil se sundt, hydreret og naturligt glansfuldt ud. Passer til alle hårtyper. 
 • Lavender Platinum
  Balsammen beskytter farvet hår og får farven til at holde længere. Den indeholder bl.a. UVA og UVB filtre der beskytter håret mod solens skadelige stråler.
 • Biotin & Collagen
  Vitaminet biotin og proteinet collagen, bidrager til et normalt og stærkt hår. Uanset din hårtype, kan du bruge denne skønne balsam. 


Andre hårplejeprodukter

Nogle gange har håret brug for ekstra intensiv pleje. Hertil har OXG udviklet flere fantastiske produkter. Ligesom shampoo og balsam, er disse produkter velduftende og effektive. 

 • Shea Soft & Smooth Hair Butter
  En lækker hårhur med sheasmør der kan bruges efter hårvask. Massér hårkuren ind i hår og hovedbund – lad den sidde i tre minutter og skyl den derefter ud. Den kan også bruges som ”leave-in”. Massér hårkuren ind i håndklædetørt hår – eller brug den som fugtighedscreme på kroppen. 
 • Coconut Miracle Oil
  Hårolie til “flyvske” hår. Perfekt til personer med hår der ikke altid kan styres og som gerne vil have sit eget liv. Hårolien fugter håret og efterlader det silkeblødt og skinnende. 
 • Argan Oil Extra Strength
  En eksotisk blanding med arganolie. Perfekt til behandling af spaltede spidser og løbske hår. 
 • Bamboo Root Booster
  Giv dit hår ekstra “wow faktor” med denne fantastiske hårkur. Kuren indeholder en blanding af bambusfibre samt sojaprotein. Spray den direkte på de nederste dele af håret og oplev hvordan dit hår får et løft. 
 • Argan Oil Curling Perfection Defining Cream
  Har du krøller? Vil du gerne beholde dem eller gøre dem tydeligere? Så er denne krøllecreme det rette valg for dig. Cremen hjælper dig til bedre at kunne forme, genoplive og definere dine krøller. Dit hår efterlades blødt og smukt. 


Vælg dit OGX-produkt

Som du sikkert har fundet ud af, så er der utroligt mange lækre produkter at vælge mellem fra OGX. Vælg gerne en shampoo og balsam ud fra din hårtype og farve, og oplev hvad de skønne produkter kan gøre for dig og dit hår. 

På mecindo.dk er mest populære OGX-produkter følgende:


Køb OGX hårplejeprodukter på mecindo.dk

Vælg din nye shampoo, balsam og hårkur fra OGX, og oplev hvad de effektive, eksotisk duftende og plejende hårprodukter kan gøre for lige netop dig. Udvalget er stort og til alle hårtyper. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul