Australian Bodycare

Australian Bodycare, også kaldet ABC, er kendt for deres produkter, der indeholder den antiseptiske olie Tea Tree Oil, som udledes fra træet Melaleuca Alternifolia.

Tea Tree Oil blev brugt af aboriginere igennem århundreder for dets bakterie- og svampedræbende egenskaber, og har siden vist sig at have mange anvendelsesmuligheder.

På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af Australian Bodycare.


viser 1 til 48 af 62 (2 sider )


Hvem er Australian Bodycare?

Selvom navnet godt kan lede tankerne hen på det, så holder Australian Bodycare faktisk ikke til i Australien, men i Danmark. Siden 1992 har Australian Bodycare produceret lækre plejeprodukter med deres velkendte hovedingrediens: Tea tree oil, eller på dansk, tetræ-olie. 

Siden begyndelsen har Australian Bodycare haft som vision at være førende inden for problemløsende hudpleje, og på den måde at hjælpe danskerne til en bedre livsstil. 

Produkterne er velegnede til hele familien, hvilket betyder, at shampoo, kropssæbe osv. også kan bruges af børn og unge.


Hvad er Tea Tree Oil?

Australian Bodycare er kendt for, at deres produkter indeholder den australske olie Tea Tree Oil, som udledes fra træet Melaleuca Alternifolia. Tea tree oil er en meget gennemsigtig, dog til tider gullig olie som har en kraftig duft. Duften er også til stede i alle produkterne, men forsvinder hurtigt efter brug.

Tea Tree Oil blev brugt af aboriginere igennem århundreder for dets bakterie -og svampedræbende egenskaber, og har siden vidst sig at have mange anvendelsesmuligheder.

Tea Tree Oil kan hjælpe dig med at blive fri for bumser, da olien modvirker bakterier og hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora. Australian Bodycare har tilsat Tea Tree Oil de enkelte produkter i nøje afmålte mængder afhængigt af, hvor på kroppen produktet skal benyttes, og til hvilket formår.

Australian Bodycare: Alt inden for hud-, hår- og kropspleje

Australian Bodycare har udviklet effektive plejeprodukter til alle.  Herunder finder du en guide til de forskellige kategorier inden for pleje.


Hudpleje – krop

Til pleje af kroppen finder du bl.a. produkter som:

Australian Bodycare Rescue Cream, som er en specialcreme til udsatte steder på kroppen, hvor hudflader gnider mod hinanden og bliver irriterede. 

Australian Bodycare Body Scrub, er en eksfolierende bodyscrub med sandeltræ-nøddeskaller og Tea Tree Oil som masserer og renser de øverste lag i huden for døde hudceller. 

Brug Australian Bodycare Body Wash efterfølgende og slut af med Australian Bodycare Bodylotion der fugter huden. 

Til mere specifikke hudproblemer finder du Australian Bodycare Foot Cream til daglig pleje af fødderne. Døjer du med revnede hæle, bør du i stedet overveje brugen af Heel Repair. Ved svie, rødme og kløe på fødderne generelt, kan du anvende Foot Repair


Hudpleje – ansigt

Australian Bodycare Face Cream nærer, fugter og plejer huden i dit ansigt. Indholdet af tea tree oil forebygger skånsomt irritation og uren hud. Rens evt. huden med Australian Bodycare Face Wash først. Ansigtsvasken fjerner døde hudceller, snavs og fedt samtidig med at den desinficerer huden. 


Hårpleje

Er dit hår tørt, fedtet eller klør din hovedbund? Tee tre oil har hjulpet mange med at få det naturligt sunde hår tilbage. 

Brug Australian Bodycare shampoo efterfulgt af Australian Bodycare balsam. Til hovedbunden finder du den effektive scalp cure, der virker mod skællende, tør og irriteret hovedbund. 

Tea Tree Oil kan bekæmpe fedtet hår og kløe, da olien virker antiseptisk og tilfører fugt til hovedbunden. 


Intimpleje og barbering

Det intime område kan i perioder være i ubalance. Lugt, kløe og irritation er noget de fleste oplever. Med Australian Bodycare Intim produkterne, kan du komme rødme og irritation til livs. I forbindelse med intimbarbering er det en god idé at sørge for, at der ikke er bakterier og snavs tilstede, som kan trænge ind i hud og porer. Brug intim vasken inden du påfører intim shave for barbering. Slut af med en intim balm der lukker porerne og sørger for, at der ikke opstår knopper og irritation. 

Oplever du som kvinde, at bakteriefloraen i intimområdet kommer i ubalance, er Femi Daily en gel der kan bidrage til at genoprette den naturlige bakterieflora. Gelen er pH-reguleret i forhold til intimområdet. 

Ved vedvarende kløe, tørhed, irritation eller uønsket lugt, er Femigel et produkt der er dermatologisk og gynækologisk testet. Femigel kan bruges ved milde symptomer, samt de mere alvorlige. Du skal selvfølgelig gå til læge hvis du oplever virkelig alvorlige problemer i det intime område. 

Er du mand findes der også et Australian Bodycare produkt til barbering til dig. Shave Gel og After Shave til mænd renser huden, fjerner bakterier og forebygger røde knopper, indgroede hår, irritation og kløe efter barbering. 


Den funktionelle Spot Stick

Den lille spot stick fra Australian Bodycare er nem at have med overalt, eller blot som en del af hjemmets førstehjælp. Sticken virker som roll-on og kan anvendes i behandlingen af:

  • Myggestik
  • Bumser
  • Skrammer
  • Kløe

Spot Stick indeholder troldnød, der har den egenskab, at den virker mod udtørring og så lukker den hudens porer, så snavs og bakterier ikke trænger ind. Indholdet af bet-glucan behandler rødmen i huden, og derfor vil røde bumser ofte gå hurtigere i sig selv ved brug af spot stick. Du kan bruge den flere gange dagligt, og uanset hvor du er. Det kan nemlig ikke ses, at du har brugt den på huden.


Koncentreret tea tree oil

Den koncentrerede tea tree oil kan du anvende direkte på mindre hudområder. Olien kan også tilsættes i fod- eller karbad. Hvis du er kreativ, kan du putte olien i dine egne hudplejeprodukter, hvor du vil opleve oliens gavnlige effekt. Olien må aldrig indtages – den er udelukkende til udvortes brug.


Australian Bodycare hos Mecindo 

Hos Mecindo fører vi et bredt udvalg af produkter fra Australian Bodycare, hvad enten du skal bruge ansigtsvask- og masker, bodylotion, shampoo eller balsam. 

Derudover har vi Australian Bodycare Tea Tree Oil i olieform som du let kan bruge i dit fod- eller karbad eller føje til dine egne hudplejeprodukter. 

Du finder produkterne til billige priser her på Mecindo.dk, og bestiller du i dag har du dine produkter inden for 2-4 hverdage. 

Har du spørgsmål til produkter eller din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice

Du kan finde inspiration til alle de måder de skønne produkter fra Australian Bodycare kan anvendes på hos producentens hjemmeside.

Læs mere Skjul