Australian Bodycare

Australian Bodycare

Australian Bodycare, også kaldet ABC, er kendt for deres produkter, der indeholder den antiseptiske olie Tea Tree Oil, som udledes fra træet Melaleuca Alternifolia. Tea Tree Oil blev brugt af aboriginere igennem århundreder for dets bakterie -og svampedræbende egenskaber, og har siden vidst sig at have mange anvendelsemuligheder.

Tea Tree Oil er tilsat de enkelte produkter i nøje afmålte mængder afhængigt af, hvor på kroppen produktet skal benyttes og til hvilket formål.
Dette sikrer, at hudens naturlige balance bibeholdes, uden at den naturlige bakterieflora ødelægges.

Læs mere Skjul

Australian Bodycare hos Mecindo 

Hos Mecindo fører vi et bredt udvalg af produkter fra Australian Bodycare, hvad enten du skal bruge ansigtsvask- og masker, body lotion, shampoo eller balsam. 

Eksempelvis har vi Australian Bodycare Rescue Cream, som er en specialcreme til udsatte steder på kroppen, hvor hudflader gnider mod hinanden og bliver irriterede. 

Australian Bodycare Body Scrub, som er en eksfolierende bodyscrub med sandeltræ-nøddeskaller og Tea Tree Oil som masserer og renser de øverste lag i huden for døde hudceller.  

Derudover har vi Australian Bodycare Tea Tree Oil i olieform som du let kan bruge i dit fod- eller karbad eller føje til dine egne hudplejeprodukter. 

Tea Tree Oil 

Australian Bodycare er kendt for, at deres produkter indeholder den australske olie Tea Tree Oil, som udledes fra træet Melaleuca Alternifolia.

Tea Tree Oil blev brugt af aboriginere igennem århundreder for dets bakterie -og svampedræbende egenskaber, og har siden vidst sig at have mange anvendelsemuligheder.

  • Tea Tree Oil kan hjælpe dig med at blive fri for bumser, da olien modvirker bakterier og hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora. 
  • Ved brug af Tea Tree Oil som body wash og body balm kan du undgå røde knopper og indgroede hår efter barbering.  
  • Tea Tree Oil kan bekæmpe fedtet hår og kløe, da olien virker antiseptisk og tilfører fugt til hovedbunden. 

Australian Bodycare har tilsat Tea Tree Oil de enkelte produkter i nøje afmålte mængder afhængigt af, hvor på kroppen produktet skal benyttes, og til hvilket formår.

Læs mere Skjul