Ansigtspleje

Effektive produkter til daglig pleje.

viser 1 til 48 af 1023 (22 sider )

Hvorfor er ansigtspleje vigtig?

De fleste af os har efterhånden forstået, at det helt klart er bedst for vores generelle sundhed altid at købe madvarer som er økologiske og uden for mange E-numre. Det samme princip gælder i og for sig også indenfor hud- og ansigtspleje. Forsøg altid at købe de mest naturlige produkter du kan finde med økologiske ingredienser og uden unødvendig kemiske tilsætningsstoffer. Nogle af disse er med til at skade, ælde og tilstoppe din hud, men nogle mener også at det faktisk bliver absorberet af din krop og at din sundhed på denne måde skades.

En god ansigtspleje består af flere ting: sund og varieret kost, kosttilskud, motion, plejeprodukter og en god hudplejerutine. Det er utroligt vigtigt at du dagligt bruger plejeprodukter på din hud for at hindre for tidlig aldring. Dog kan det virke lidt som en jungle, at komme i gang, da der er så mange forskellige produkter du kan bruge. Eksempler på disse er dagcreme, natcreme, renseprodukter, masker i alle udgaver, rynkecreme, øjencreme, skintonic, serum, toner og… vi kunne blive ved.

Se her nogle nemme tips du kan bruge, hvis din ansigtspleje rutine har brug for førstehjælp.

 • Kend din hudtype – er den normal, sensitiv, fedtet, tør eller moden? Det er vigtigt at tage hensyn til dette, når du køber ansigtspleje. En tør hud kan blive mere irriteret og tør, hvis du bruger et produkt til fedtet hud. Dette skyldes bl.a. at et produkt til fedtet hud, fjerner overskydende hudfedt og snavs, mens tør hud mangler hudfedt. Husk derfor altid at lægge mærke til, om det produkt du overvejer at bruge, passer til netop din hud.
 • Vær særligt opmærksom på de specielt sårbare områder af ansigtet – såsom øjen- og læbeområdet. Disse områder skal have speciel pleje, så de ikke beskadiges, og ældes for hurtigt. Til øjenområdet og læberne, kan du derfor vælge en creme eller lotion som er udviklet til lige netop dette område. 
 • Vær nænsom når du renser huden. Vær opmærksom på at den makeupfjerner eller renseprodukt du bruger, er pH neutral og derfor passer til din huds balance. Undgå så vidt muligt produkter med højt indhold af alkohol, da det virker udtørrende. 
 • Huden omkring øjet er op mod ti gange tyndere, end i resten af ansigtet, vær derfor ekstra nænsom ved dit øjeparti ved fjernelse af øjenmakeup. 
 • Brug eksfoliering et par gange om ugen, men den skal være mild og nænsom. Denne vil blødgøre og rense din hud i dybden.
 • Det er essentielt for din hud at blive fugtet. Vælg derfor fugtgivende hudplejeprodukter som balancerer din huds fugtighedsbalance.
 • Brug altid dagcreme og hudplejeprodukter mod solfaktor. Disse reducerer skaderne fra solens stråler og beskytter mod en for tidlig aldring af huden.

Kommer smuk hud udefra eller indefra?

Mange mener at du kan påvirke din huds udseende ved at spise nogle specifikke madvarer og ved at få rigeligt med søvn og vand. Læs her nogle tips til hvordan du kan få en mere strålende og glødende frisk hud.

 • Du er hvad du spiser - Frisk frugt, grøntsager, protein og vitaminer giver din hud glød.
 • Sved så det driver - Træn regelmæssigt, så øger du blodcirkulationen. Husk at bruge en toner før og efter træning for at undgå tilstopning af porer.
 • Skønhedssøvn - Sov gerne mindst 8 timer hver nat. Det vil hjælpe på din huds udseende. Det er nemlig om natten, at huden regenererer og nye hudceller opbygges.
 • Vand er en livredder - Drik rigeligt med vand, dette vil hjælpe din huds fugtbalance. Hvis du er i underskud af vand, kommer det hurtigt til syne i huden. Hun bliver tør og mister sin elasticitet. 

Gode råd til din ansigtspleje

Herunder ser du hvad de forskellige plejeprodukter gør for din ansigtspleje.

 • Dagcreme - Holder din hud fugtet hele dagen igennem, samtidigt med den beskytter mod skader fra solens stråler. Husk! Vær’ altid opmærksom på din hudtype og køb creme efter denne.
 • Natcreme - Skal ikke gå på kompromis som dagcreme skal. Den må gerne være fedtet og få din hud til at skinne og behøver ikke at passe under makeup. Derfor er mange natcremer i virkeligheden en del bedre end dagcremer.
 • Serum - Beskytter huden mod frie radikaler som skaber for tidlig aldring af huden
 • Skintonic - Renser, stimulerer og fugtgiver huden.
 • Ansigtsmasker - Fås i mange udgaver, nogle fugtgivende andre mod uren hud og tilstoppede porer.
 • Øjencreme - Huden omkring øjnene er op til ti gange tyndere end huden i resten af ansigtet. Det er derfor vigtigt at fugte huden nænsomt med øjencreme dagligt for at forebygge rynker.

Naturlig ansigtspleje

Ønsker du produkter uden unødige tilsætningsstoffer, forhandler vi et bredt udvalg af disse. Måske skyldes det, at du har meget sensitiv hud, har hudallergi eller blot vil undgå så mange kunstige ingredienser som muligt. Herunder kan du kort læse om nogle af de mest populære mærker, når det gælder naturlig hudpleje til ansigtet.

Lavera: Et velkendt mærke fra Tyskland. Med mange naturlige ingredienser, flere veganske produkter og effektive egenskaber, anvendes Lavera af mange mennesker verden over. Lavera fremstiller ansigtsplejeprodukter til både normal-, sensitiv-, kombineret- og moden hud. Populære ansigtsplejeprodukter fra Lavera er: Lavera Basis Q10, Lavera Natcreme Q10 Anti-age og Lavera Firming Eye Cream

Mellisa: Dansk hudpleje med mange års viden og erfaring når det gælder ansigtspleje og produkter med økologiske ingredienser. Produkterne er desuden fri for parabener, syntetiske farvestoffer og er pakket i genbrugs materialer. Populære Mellisa ansigtsplejeprodukter er: Mellisa dagcreme med lavendel, Mellisa 

Super AHA frugtcomplex creme og Mellisa Øjencreme med hibiscus og aloe vera

Ecooking: Nyt mærke indenfor dansk hudpleje – høj kvalitet og naturlige ingredienser. Hud plejes og fugtes effektivt så du opnår en smuk og sund hud. Emballagen er bæredygtig og genanvendelig, hvilket tilgodeser miljøet og naturen. Populære ansigtsplejeprodukter fra Ecooking er: Ecooking anti-rødme creme, Ecooking vitamin boost serum og Ecooking Stram op serum i kapsler


Ansigtspleje til mænd

Mænd kan med fordel også pleje huden i ansigtet – det er langt fra kun forbehold kvinder. Flere producenter fremstiller plejeprodukter til mænd, og har en skøn maskulin duft. Mænds hud i ansigtet påvirkes i ligeså høj grad af vind og vejr, kulde og varme samt barbering. For at reducere rynker, tør, fedtet eller skadet hud, kan du bruge en god ansigtscreme eller et renseprodukt dagligt.

Nogle effektive hudplejeprodukter til mænd er bl.a. Hawkins & Brimble Moisturiser Daily Energizing og Hawkins & Brimble Moisturiser Oil Control. Daily Energizing har en fed og lækker konsistens som bidrager til en blød og fugtet hud. Selvom den har en fed konsistens, virker den ikke fedtende på huden. Oil Control er til fedtet/olieret hud som ofte skinner meget. Det fedtede lag i huden absorberes så din hud i ansigtet fremstår mere mat. Cremerne er lette at påføre og giver huden masser af ny energi.

Se hele udvalget af plejeprodukter til mænd her. Du finder både cremer, lotions, shave gels og shampooer. 


Køb ansigtsplejeprodukter på mecindo.dk

De færreste af os er interesseret i en for tidlig aldring af huden som giver rynker, pigmentfejl og dybe furer og får os til at se trætte og uoplagte ud. Vil du derfor have en strålende og glødende hud?

Kom i gang og se her det store udvalg af ansigtspleje i den allerhøjeste kvalitet, til overskuelige priser. Du kan både finde masker, dagcremer i alle udgaver, læbepleje, renseprodukter og øjencreme.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.